سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم پایه
کد COI مقاله: NCSCIE06_054
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 966
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توابع زیبای ریاضی در صفحه مختلط
چکیده مقاله:
توابع مختلط می توانند شکل های زیبا و بدیعی را در صفحه مختلط بوجود آورند. در این مقاله با کمک گرفتن از سیستم جبر کامپیوتری Maple به تحلیل و رسم تعدادی از این توابع خواهیم پرداخت. این نمودارهای زیبا حاصل نلفیق گرافیک کامپیوتری با ذهن خلاق ریاضی است. در این راستا استفاده از Maple برای رسم این توابع بعنوان ابزاری در فهم و درک عمیقتر رفتار اعداد و توابع مختلط مورد توجه است. بدون شک آنچه که مساله اساسی است تعبیر شکل های ایجاد شده است که خود به ایجاد اشگال بدیع دیگرکمک خواهد کرد. مفاهیم ارائه شده می تواند به عنوان ابزارهای کمک آموزشی در آموزش الکترونیکی توابع مختلط نیز نقش موثری را داشته باشند.
کلیدواژه ها:
توابع مختلط، جبر كامپيوتري، گرافيك كامپيوتري، متجرك سازي، آموزش الكترونيكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161873/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خنشان، امیر حسین،1386،توابع زیبای ریاضی در صفحه مختلط،ششمین همایش سراسری علوم پایه،رى،،،https://civilica.com/doc/161873
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، خنشان، امیر حسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1386، خنشان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش قوه قضائیه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی
- ضرورت مهندسی مجدد نظام پیشنهادها در سازمان های ایرانی
- جایگاه تجزیه و تحلیل سیستم ها در سازمان ها ی آموزشی
- تشخیص بیماری سندروم داون با استفاده از مدل ترکیبی داده کاوی
- بررسی نقش و تاثیر خانواده در تعلیم و تربیت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.