توسعه مسئله مسیریابی وسایل نقلیه با رویکرد تحویل آخرین مایل در شبکه توزیع امنی چنل

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، بهره وری و کیفیت
  • کد COI اختصاصی: IPQCONF09_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 272
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیلوفر هوشمند

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه الزهرا، دانشکده مهندسی صنایع

رضا سمیع زاده

استادیار، دانشگاه الزهرا، دانشکده مهندسی صنایع

چکیده

پیشرفت در فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه با تغییر رفتار خرید مشتریان، ظهورکانالهای خرید جدید را ممکن ساخته است. استراتژی امنیچنل کانالهای آنلاین و فیزیکی را با هدف ایجاد تجربه خرید یکپارچه و بهبود سطح خدمات مشتری ادغام میکند. توسعه شبکه توزیع امنیچنل برای تحویل سفارشات به مشتریان نهایی، تغییرات زیادی را در بخش خرده فروشی ایجاد کرده است. این مقاله نوعی مشکل مسیریابی وسیله نقلیه را معرفی میکند که در آن گروهی از فروشگاه های خرده فروشی از یک مرکز توزیع با استفاده از ناوگان وسیله نقلیه خدمت رسانی میشوند. علاوه بر این، محصولات از برخی از این فروشگاه های خرده فروشی بر اساس در دسترس بودن موجودی محصول و با استفاده از همان ناوگان وسایل نقلیه برای مشتریان توزیع میشوند. این مطالعه به توسعه مسئله مسیریابی وسیله نقلیه در شبکه توزیع خرده فروشی امنی چنل با تمرکز بر رویکرد تحویل آخرین مایل میپردازد. در این پژوهش دو مسئله مسیریابی وسیله نقلیه برای دستیابی به یک سیستم توزیع یکپارچه با هدف کاهش زمان سفر وسایل نقلیه، تحت شرایط زمان سفر تصادفی ادغام میشوند. به منظور حل مدل پیشنهادی، یک الگوریتم تجزیه بندرز ارائه شده است. رویکرد راه حل، یک سیستم توزیع با یک انبار مرکزی و تعدادی فروشگاه خرده فروشی را با سه سناریو مختلف موجودی بررسی میکند . نتایج محاسباتی بر روی نمونه های تولید شده نشان از کاربرد مدل پیشنهادی میباشد. در این پژوهش مزایای استفاده از سیستم توزیع یکپارچه پیشنهادی به نشان داده میشود. آزمایشهای عددی نشان میدهد که سیستم توزیع یکپارچه پیشنهادی با کاهش ۴۵ درصدی مسافت طی شده وسایل نقلیه، هزینه توزیع سفارشات را تا ۳۵ درصد کاهش میدهد.

کلیدواژه ها

تحویل آخرین مایل، خرده فروش امنی چنل، خرده فروش آنلاین، شبکه توزیع امنی چنل، زمانهای سفر تصادفی، مسئله مسیریابی وسیله نقلیه، مسیریابی امنی چنل .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.