ارائه راهکارهایی به جهت افزایش سرزندگی شهر در شب (نمونه موردی : خیابان لاله زار تهران)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، شهرسازی، محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
- کد COI اختصاصی: ICACU02_2039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 219
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری، موسسه آموزش عالی آپادانا شیراز،ایران
دکترا شهرسازی دانشگاه تهران،مربی دانشگاه آپادانا واحد شهرسازی،شیراز،ایران
چکیده
جلوگیری از زوال و پژمردگی مناطق مرکزی شهرها یکی از مهم ترین چالش های مدیریت شهری مطرح است . در سالهای اخیر زندگی شبانه شهری ، به عنوان یکی از مهم ترین راهبردهای تداوم حیات، در مناطق مرکزی شهرها در کشورهای پیشگام، مورد استفاده قرار گرفته است .از قرن نوزدهم میلادی با رشد و توسعه های بعد از انقلاب صنعتی ، یک ساختار زمانبندی منسجم برای کار و فعالیت حاصل شد. این ساختار زمانبندی تغییرات و اختلالهایی برروی رفتارها و فعالیت های اجتماعی از جمله احساس کمبود وقت برای گذراندن اوقات فراغت به وجود آورد. با هدف ایجاد استفاده ی مناسب از زمان، اهمیت زمان غروب و شب برای استفاده ی فعالیت های اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و... مورد توجه قرار گرفت . همچنین در شهرهای بزرگ، تفاوتهای عملکرد روز و شب به عنوان عامل تباهی شهرها، ازبین رفتن فضاهای شهری و کاهش رونق اقتصادی محسوب گشت . در عصر حاضر راهبردهای کلان مدیریت شهری به دنبال ضرورت بازآفرینی مراکز شهری است ، که یکی از مهم ترین مولفه های چنین ضرورتی ترغیب فعالیت های شبانه است . از نکات قابل توجه که در این مقاله به آن توجه شده است می توان فرهنگ را عامل موثر در ایجاد زندگی شبانه متذکر شد. عوامل فرهنگی از جمله مهم ترین عوامل در ایجاد شهرهای ۲۴ساعته هستند، به این دلیل که عوامل فرهنگی می بایست امکان تغییراتی که شهرهای ۲۴ مسبب آن هستند را داشته باشد. همچنین زندگی شبانه با توجه به عوامل فرهنگی می بایست شکل بگیرند.کلیدواژه ها
شهرهای ۲۴ ساعته ، فرهنگ ، شب ، فعالیت های اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.