سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: NSBDIAE01_105
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 532
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تاثیر نظام آگروفاستری برحفاظت از منابع طبیعی تجدید شونده و نقش آن در تنوع زیست محیطی
چکیده مقاله:
خطر نابودی اکوسیستم ها و منابع طبیعی، آینده بشریت را با وضع مبهم و نامعلومی مواجه کرده است و این احتمال وجود دارد که تا نیم قرن آینده، قسمت اعظم گونه ها، زیستگاه ها، اکو سیستم ها به عبارت دیگر منابع طبیعی از بین برود. بشریت سال هاست بهاین حقیقت پی برده که درک صحیح کنش و واکنش درون اکو سیستم هایی که تامین کننده غذا و پشتوانه انکار ناپذیر بقای انسان است، جز با دیدی همه نگر و جامع نگر مبتنی بر علم اکولوژی امکان پذیر نیست. بنابراین با درک مدیریت صحیح منابع طبیعی کهدر اصل مبتنی بر درک صحیح مفاهیم اکولوژیک است، اکولوژی یا بوم شناسی می تواند در تجزیه و تحلیل و علت یابی مشکلات زیست محیطی کمک قابل توجهی نموده و در یافتن راه حل مناسب با توجه به عملکرد اعضاء اکو سیستم راهگشا باشد. هدف از این تحقیق بررسی مفهوم و نقش موثر آگروفارستری به عنوان یک پل بین کشاورزی و حفاظت از منابع طبیعی می باشد و همچنین انواع آگروفارستری و مزایای آن مورد بررسی قرار می گیرد تا در شرایط کنونی کشور که رشد جمعیت نیاز به کالا و مواد غذایی را در پی داشته است از یک سو و شرایط خاص اقلیمی کشور که باعث شده تا علی رغم وسعت زیاد آن، بسیاری از اراضی قابل کشت نباشد، اندیشه متخصصان و مدیران مربوط را برای پاسخ به این رشد تقاضا، متوجه شکل دیگری از افزایش تولید یعنی افزایش تولید در واحد سطح نماییم
کلیدواژه ها:
آگروفارستري، بوم شناختي، تنوع زيستي و توسعه كشاورزي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161196/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایزدخواه شیشوان، موسی و تاجبخش، مهدی و امیرنیا، رضا،1389،مطالعه تاثیر نظام آگروفاستری برحفاظت از منابع طبیعی تجدید شونده و نقش آن در تنوع زیست محیطی،همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست،ارومیه،،،https://civilica.com/doc/161196
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، ایزدخواه شیشوان، موسی؛ مهدی تاجبخش و رضا امیرنیا)
برای بار دوم به بعد: (1389، ایزدخواه شیشوان؛ تاجبخش و امیرنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ارتباط میان شهر هوشمند و توسعه پایدار
- رد پای اکولوژیک : اثر انسان بر طبیعت
- بررسی نقش سیستمهای آگروفارستری جهت دستیابی به توسعه پایدار کشاورزی در مناطقخشک و نیمه خشک
- افزایش ایمنی و اعتمادپذیری و حفظ حریم خصوصی شبکه اینترنت اشیاء
- ساختمان هوشمند و معماری شهر الکترونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.