رویکرد تاب آوری شبکه توزیع برق شهر همدان در مواجهه سیل با اتوماسیون پست های کامپکت و کلیدهای کنترل از راه دور

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس منطقه ای سیرد
  • کد COI اختصاصی: CIRED10_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس شهبازیان

محور شبکه های هوشمند انرژی، کریتک، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران

حمید طهماسبی خو

شرکت توزیع نیروی برق استان همدان

علی سهرابی بیدار

شرکت توزیع نیروی برق استان همدان

علیرضا فریدونیان

محور شبکه های هوشمند انرژی، کریتک، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، ایران

چکیده

بحران هایی نظیر حوادث طبیعی، حملات خرابکارانه و یا رویدادهای غیرمترقبه، زیرساخت های حیاتی یک جامعه را تخریب می کنند. شبکه های توزیع انرژی الکتریکی به عنوان گسترده ترین و آخرین زنجیره سیستم قدرت همواره متناسب با شدت حادثه تحت تاثیر قرار می گیرند. شبکه های توزیع برق در مناطق شهری علاوه بر گستردگی، تراکم زیادی دارند لذا با توجه به اهمیت برق رسانی مشترکین، فیدرهای فشار متوسط در این شبکه در نقاط متعددی با یکدیگر امکان مانور دارند. پست های زمینی، کلیدهای جداکننده از جمله تجهیزاتی هستند که این مانورها را مهیا می کنند. اتوماسیون پست های کامپکت زمینی و کلیدهای کنترل از راه دور جدای از امکان پایش لحظه ای شبکه کنترل بلادرنگ را ممکن می سازد. در این مقاله برنامه ریزی غیرخطی جهت اتوماسیون شبکه با توجه به رخداد سیل در شبکه توزیع برق شهرستان همدان با رویکرد بهبود منحنی تاب آوری ارائه می شود، نقشه ریسک و آسیب پذیری سیل در همدان ارزیابی شده و فیدرها آسیب پذیر شناسایی و رتبه بندی می شوند. بودجه به عنوان عامل محدود کننده در نظر گرفته شده و آنالیز حساسیت آن انجام خواهد شد.

کلیدواژه ها

اتوماسیون، تاب آوری، پست های کامپکت زمینی، کلیدهای کنترل از راه دور،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.