بازآرایی کلیدهای جداکننده در شبکه های توزیع با لحاظ کردن احتمال خرابی آنها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس منطقه ای سیرد
  • کد COI اختصاصی: CIRED10_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 201
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی خانی

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تهران، ایران

هوشنگ کبودوندی

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تهران، ایران

علی مهربخش

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تهران، ایران

ام لیلا بیگدلی

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تهران، ایران

چکیده

کلیدهای جداکننده به منظور افزایش قابلیت اطمینان و ایجاد نقاط رینگ و مانور در شبکه های توزیع نصب می گردند. این کلیدها در دو نوع دستی و کنترل از را هدور بوده و اغلب با عملکرد بدون نقص فرض می گردند، در حالی که عملکرد این کلیدها همواره ایده آل نبوده و در برخی مواقع به دلایل مختلف دارای خطا در عملکرد می باشند که توانایی آنها در افزایش قابلیت اطمینان را کاهش می دهد. در این مطالعه مدلی به منظور لحاظ کردن احتمال های عدم عملکرد صحیح کلیدهای جداکننده در مسئله جایابی این کلیدها ارائه می گردد. حاصل این مدل حداقل کردن هزینه کل کلیدهای جداکننده در کنار هزینه وقفه تحمیلی به مشترکین می باشد. به منظور محاسبه احتمال خرابی کلیدها جهت تحلیل واقعی و کاربردی، آمار وضعیت کلیدهای منصوبه و نیز زمان متوسط تعمیر این کلیدها در یک شرکت توزیع نمونه واقعی (شرکت توریع نیروی برق استان تهران) اخذ شده و با استفاده از مدل زنجیره های ناپیوسته مارکوف احتمال عدم عملکرد در حالت های مختلف عملکردی محاسبه شده است. مسئله جایابی مفروض به وسیله مدل برنامه ریزی خطی آمیخته با عدد صحیح در محیط برنامه GAMS نوشته شده و بوسیله چند حل کننده حل شده و منجر به نتایج بهینه سراسری می گردد. این مدل نشان می دهد که چگونه مسئله جایابی تحت تاثیر عدم قطعیت ناشی از عدم عملکرد احتمالی کلیدهای جداکننده قرار می گیرد و در نظر نگرفتن عدم قطعیت عملکرد کلیدها منجر به انحراف سود واقعی از سود انتظاری می گردد. اثربخشی مدل پیشنهادی توسط چندین مقایسه اقتصادی عملکردی و آنالیز تحلیل حساسیت ثابت شده است.

کلیدواژه ها

کلیدهای جداکننده، عدم عملکرد، ، شبکه های توزیع، هزینه وقفه مشترکین، مدل مارکوف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.