سال انتشار: 1389
محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
کد COI مقاله: IGSCUT02_118
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 781
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گردشگری و نقش آن در توسعه روستایی: موانع و راهکارها مورد: روستای قلعه نوخرقان- شهرستان شاهرود
چکیده مقاله:
امروزه توسعه روستایی یکی از مهم ترین دغدغه های نظریهپردازان، برنامه ریزان و مجریان حکومتی می باشد. راهکارها واستراتژی های متعددی برای دستیابی به این امر پیشنهاد و اجرا شده که از میان آن ها، راهکاری که اخیراً در اغلب کشورها به ویژه کشورهای جهان سوم مورد توجه قرار گرفته و نتایج مثبتی هم به همراه داشته است، توسعه گردشگری در نواحی روستایی که دارای پتانسیل ها ی لازم برای این امرهستند، می باشد. صنعت گردشگری ایجاد اشتغال و درآمد، متنوع سازی اقتصاد، مشارکت اجتماعی و استفاده از منابع محلی را دنبال دارد. مناطق روستایی ایران دارای امکانات بالقوه در زمینه گردشگری می باشند که متاسفانه آنطور که باید و شاید از این سرمایه ی پنهان در زمینه توسعه روستایی استفاده نمی شود. یکی از این نواحی، روستای قلعه نوخرقان شهرستان شاهرود می باشد. در این مقاله که با روش توصیفی- تحلیلی صورت گرفته است برآنیم به بررسی نقاط قوت و ضعف و بیان راهکارهای گردشگری در این روستا بپردازیم.پس از انجام مطالعات، چنین نتیجه گیری می شود که با توجه به آثار تاریخی متعدد و باشهرت جهانی چون آرامگاه شیخ ابوالحسن خرقانی در این روستا، اطلاع رسانی بسیار اندک مسئولین باعث ناشناخته ماندن این مکان شده است؛ طوری که حتی برای بسیاری از شهرهای مجاور نیز ناشناخته می باشد. عدم وجود اقامتگاه جهت استراحت گردشگران باعث شده که گردشگری در این منطقه به بازدیدهای چند ساعته محدود شود. با ایجاد زیرساخت های مناسب به خصوص زیرساخت های اقامتیبهمراه خدمات پذیرایی، ایجاد نمایشگاه صنایع دستی به منظور اشتغال زایی، ثبت دیگر آثار تاریخی این روستا در آثار میراث فرهنگی، انجام تبلیغات و بازاریابی گسترده و فرهنگ سازی در بین اهالی این روستا می توان به آن سطح مطلوب از گردشگری روستایی و به دنبال آن توسعه روستایی دست یافت.
کلیدواژه ها:
گردشگري روستايي، توسعه روستايي، روستاي قلعه نوخرقان، شهرستان شاهرود
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161066/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاهچراغ، سیده محبوبه و مهربان، فاطمه،1389،گردشگری و نقش آن در توسعه روستایی: موانع و راهکارها مورد: روستای قلعه نوخرقان- شهرستان شاهرود،دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا،تهران،،،https://civilica.com/doc/161066
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، شاهچراغ، سیده محبوبه؛ فاطمه مهربان)
برای بار دوم به بعد: (1389، شاهچراغ؛ مهربان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- افزایش بهره وری در مصرف انرژی از طریق تهویه طبیعی در ساختمانها
- آموزش سازه در رشته معماری به منظور ارتقا توان مهندسی / طراحی در کشور (همسای سازه و معماری)
- معماری دیجیتال و چالش ربات های سازنده, چگونه ربات ها معماری را متحول خواهند کرد
- بهره گیری از مباحث نوین سازه و معماری برای حصول سرپناه موقت در بحران های طبیعی
- بررسی کلی اسکان موقت کوتاه مدت در ایران (ارائه الگوی جدید با توجه به الگوی رفتار ایرانی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.