سال انتشار: 1389
محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
کد COI مقاله: IGSCUT02_094
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 539
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مشارکت مردمی و توسعهی روستایی
چکیده مقاله:
با توجه به اینکه جمعیت قابل توجهی در اکثر کشورها در روستاها زندگی می کنند و از طرفی منبع تغذیه یا کثر این کشورها در درجه ی ا ول به تولیدات کشاورزی و نیروی انسانی روستاهای منطقه وابسته است، تدارک یک برنامه ریزی جامع برای توسعه ی نواحی روستایی ضروری به نظر می رسد. توسعه ی روستایی در ایران و جهان بعد از جنگ جهانی دوم مطرح شد و اصول توسعه ی پایین به بالا را مورد توجه قرار داد.یکی از ارکان مهم توسعه ی روستایی مشارکت مردم روستایی و بومی در تمامی مراحل تهیه و اجرای طرح ها می باشد. مشارکت اصطلاحا به معنی شرکت داشتن در کاری یا صرفا حضور داشتن در کاری می باشد. مشارکت بیشتر و موثرتر مردم در صورتی قابل انتظار است که تطابق بیشتری بین نیازهای مردم و هدف پروژه داشته باشد. در برنامه ریزی توسعه ی پایدار، رویکردی مبتنی بر نظامنقش مشارکتی سازمان های محلی برای تسهیل روند تصمیم گیری غیر متمرکز اساسی است. در این تحقیق برای جمع آوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده است
کلیدواژه ها:
مشاركت، توسعه، توسعه ي روستايي، توسعه ي پايدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161042/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قرنجیک، عبدالمجید و قزل، عبدالجلیل،1389،مشارکت مردمی و توسعهی روستایی،دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا،تهران،،،https://civilica.com/doc/161042
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، قرنجیک، عبدالمجید؛ عبدالجلیل قزل)
برای بار دوم به بعد: (1389، قرنجیک؛ قزل)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.