کارآفرینی و توسعه پایدار گردشگری (روستای نمونه گردشکری مال آقا)
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
- کد COI اختصاصی: IGSCUT02_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1566
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه شهید چمران اهواز
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه شهید چمران اهواز
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری
چکیده
کارآفرینی نیروی اصلی توسعه اقتصادی به حساب می آید، که با استفاده از تغییر و نوآوری، رشد تولیدات و خدمات را به وجود می آورد. گردشگری یکی از بخش های اقتصادی است که به درجه بالای از مشارکت فعالیت های کارآفرینانه نیاز دارد. پاسخ گویی به تقاضای روز افزون و نیاز های مختلف گردشگری نیازمند تنوع خدمات و محصولات توریستی است . این مسئله فرصت های بیشتری را برای گردشگری پایدار فراهم می کند. این مقاله بر نقش کارآفرینی در توسعه گردشگری پایدار و همچنین بر شناسایی راه های توسعه کارآفرینی در زمینه گردشگری تاکید کرده است. روش کار به صورت توصیفی – تحلیلی با ماهیت کاربردی است و سئوال اساسی در اینتوسعه گردشگری پایدار عبارت است از «؟ چگونه کارآفرینی، توسعه گردشگری پایدار را تحریک و گسترش می دهد » مقاله این است کهمدیریت تمامی منابع به صورتی که به توان ضمن حفظ میراث فرهنگی، فرآیندهای اکولوژیکی، تنوع زیستی و سیستم های حیات بخش، » منطقه مال آقا از توابع شهرستان باغملک در استان خوزستان می باشد به عنوان یک .« نیازهای اقتصادی، اجتماعی و هنری را برآورده کردمقصد جدید گردشگری در چند سال اخیر در استان خوزستان مطرح شده است. این منطقه که ویژگی بارز طبیعی و فرهنگی زیادی داردو همچنین دراین منطقه یکی از نواحی خوب کشاورزی و دامداری در شهرستان باغملک و استان خوزستان است که می تواند پتانسیلی مناسبی برای توسعه کارآفرینی روستای باشد. اما هنوز فرهنگ و جو کارآفرینی در منطقه ضعیف می باشد. این مسئله ناشی از فشارهای اجتماعی است که مشخصه بارز جامعه روستایی است مقاله حاضر نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل هایSWOT از توسعه کارآفرینی گردشگری منطقه مال آقای باغملک و خلاصه ای از وضعیت کارآفرینی رایج منطقه را نشان می دهدکلیدواژه ها
کارآفرینی، گردشگری، توسعه پایدار، مال آقامقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.