بررسی چگونگی عملیات جنرالیزاسیون عوارض خطی با استفاده از الگوریتمهای Douglas- Peucker وWangدر محیط Arc GIS
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
- کد COI اختصاصی: IGSCUT02_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2292
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی کارتوگرافی، دانشگاه تهران
چکیده
جنرالیزاسیون به معنای کاهش سیستماتیک اطلاعات جغرافیایی است که ارتباط تنگاتنگی با مقیاس دارد؛ به این معنی که کاهش مقیاس، همراه با کاهش سطح اطلاعات بوده و با اشکالاتی همچون جابجایی، درهم آمیختگی و پیچیدگی در حین عملیات جنرالیزاسیون مواجهمی شود. سوالات اساسی که همواره در جنرالیزاسیون با آن مواجهیم این است که چرا، چه هنگام و چگونه باید جنرالیزاسیون انجام گیرد.در پاسخ به نحوه چگونگی انجام عملیات جنرالیزاسیون عوارض خطی، که موضوع این مقاله نیز می باشد، همواره مدلها و الگوریتمهایی از سوی کارتوگرافها و محققین ارائه شده است که اساس آن بر عملگرهای جنرالیزاسیون استوار است. تشریح چگونگی جنرالیزاسیون عوارض خطی با استفاده از الگوریتمهای ارائه شده توسطwang و peucker -Douglas و بررسی کارایی الگوریتمهای ارائه شده از اهداف این نوشتار بوده که با استفاده از روش کتابخانه ای و بهره گیری از نوشتارهای لاتین در این زمینه، سعی شده است به مزایا و معایب الگوریتمهای اشاره شده و با ارائه نمونه های عملی در محیطArc GIS به بررسی و نتیجه گیری نحوه عملکرد الگوریتمهای ذکر شده پرداخته شود.کلیدواژه ها
جنرالیزاسیون عوارضخطی، الگوریتمGIS ،Wang ، Douglas-Peuckerمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.