بررسی تأثیر شوری روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی رقم های گندم
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی
- کد COI اختصاصی: SHOUSHTARECO01_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1004
نویسندگان
کارشناسی ارشد زراعت،
دانشجوی مهندسی آب و خاک، پیام نور ابرکوه
چکیده
شوری از عوامل عمده در جهت کاهش عملکرد محصولات زراعی به ویژه گندم می باشد. به منظور بررسی تأثیر شوری روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی رقم های گندم در یک سال آزمایشاتی به صورت جداگانه در مراحل مختلف رشد انجام گردید.در سال 1388 آزمایشی در دو مزرعه واقع در شهرستان ابرکوه انجام شد که یکی با آب شیرین 1/5EC به عنوان مزرعه شاهد و دیگر مزرعه ای با آبشور 1EC نبود که صفاتی از قبیل ارتفاع بوته ، تعدا سنبله ؛ تعداد پنجه بارور و پنجه غیر بارور، سطح برگ پرچم ، وزن خشک برگ پرچم SLW و SLA عملکرد اقتصادی ، وزن هزار دانه ، شاخص برداشت و عملکرد بیولوژیک محاسبه گردید. نتایج آزمایش نشان داد که صفات ارتفاع بوته سطح برگ پرچم SLW و SLA عملکرد اقتصادی وزن هزار دانه، عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت از نظر آماری اختلاف معنی دار داشتند(P< 0.01 صفات تعداد سنبله ، تعداد پنجه بارور و غیر بارور اختلاف معنی دار نشان ندادند.آزمایش بررسی تأثیر شوری در مرحله جوانه زنی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام گردیدکلیدواژه ها
گندم، تنش، شوریمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.