راهبردهای توسعه ورزش های همگانی تفریحی استان قزوین
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین همایش ملی و اولین همایش بین المللی نیمه مجازی اوقات فراغت
- کد COI اختصاصی: LEISURECONG02_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 420
نویسندگان
دانشیار گروه مدیریت ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه خوارزمی
استادیار گروه مدیریت ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه خوارزمی
استادیار گروه مدیریت ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه خوارزمی
چکیده
یکی از زمینه هایی که امروز در دنیای ورزش و سلامت جای خود را پیدا کرده است ورزش همگانی است. ورزش همگانی فعالیتی است که قدرت و برتری را به انسان باز می گرداند و رشد و گسترش سلامتی، آمادگی و احساس خوب بودن را به وسیله فعالیت های ورزشی برای مردم فراهم می آورد که می توانند، در هر سن، جنسیت، نگرش، شرایط اقتصادی و فرهنگی (محلی یا منطقه ای ) به آن عادت کنند. در این راستا و در جهت توسعه ورزش همگانی استان قزوین، تدوین برنامه راهبردی مد نظر قرار گرفت.بدین منظور در ابتدا شورای راهبردی پژوهش متشکل از کلیه ذینفعان و صاحبنظران این حوزه تشکیل شد. ابتدایی ترین گام در تدوین برنامه راهبردی، ارائه بیانیه ماموریت و چشم انداز ورزش همگانی استان بود که بوسیله اعضا شورای راهبردی تهیه و تصویب گردید. در راستای دستیابی به چشم انداز تهیه شده تدوین راهبرد های مناسب مد نظر قرار گرفت. لذا در ابتدا نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید های پیش روی ورزش همگانی استان استخراج و پس از امتیاز دهی اعضا نهایی گردید. SWOT های نهایی شده در ماتریس های ارزیابی عوامل درونی و عوامل بیرونی قرار گرفت و نتایج نشان داد موقعیت راهبردی ورزش همگانی استان در ناحیه تدافعی قرار دارد. پس از تعیین موقعیت راهبردی ورزش همگانی، راهبرد های توسعه تدوین و با استفاده از ماتریس QSPM تحلیل شد.کلیدواژه ها
راهبرد، ورزش همگانی- تفریحی، سلامت، توسعه ورزشمقالات مرتبط جدید
- حقوق شهروندی با رویکرد حق سلامت و ارتقا کیفیت زندگی ایثارگران
- Positive Discrimination for War Veterans in International Documents: A Comprehensive Analysis
- حقوق شهروندی ایثارگران: ارتقاء شاخصهای اجتماعی، ورزشی و فرهنگی
- نقش دانش معلمی در تربیت حقوق شهروندی و ارتقا آگاهی دانش آموزان
- تحلیل حقوق شهروندی ایثارگران با رویکرد حق سلامت و ارتقا کیفیت زندگی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.