حفظ مصرف کننده از طریق تجربه فیجیتال در خرده فروشی همه کاناله با توجه به نقش میانجی توانمند سازی مشتری و رضایت مشتری و نقش تعدیلگری عدم اعتماد (مورد مطالعه : نمایندگی های بیمه کوثر )
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با رویکرد بکارگیری ظرفیت های نوآورانه در صنعت بیمه
- کد COI اختصاصی: RMIL09_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1025
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیرت بازرگانی- شرکت بیمه کوثر- شهرتهرا ن
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- شرکت بیمه کوثر- شهر تهران
چکیده
هدف از این مطالعه درک مکانیسمی است که از طر یق آن یکپارچگی متقابل بین کانالی (استراتژی فیجیتال ۱ به مفهوم هم فیزیکی و هم دیجیتال) بر حفظ مصرف کننده تاثیر می گذارد. این مطالعه از محرک استفاده نموده و در آن چارچوب مدل ارگانیسم-پاسخ، به این مفهوم سازی می پردازد که چگونه یکپارچگی بین کانالی بر احساسات مصرف کنندگان تاثیر می گذارد و نقش میانجی توانمندسازی و رضایت مشتری چگونه حفظ آنها را تحریک می کند. این مطالعه همچنین تاثیر بیمه گر را به عنوان یک خرده فروش بررسی نموده و موضوع عدم اعتماد به تجربه فیجیتال مصرف کننده را در بیمه گر مطالعه نموده است. داده ها از طر یق پرسشنامه آنلاین جمع آوری شد (n = ۲۹۱) و با استفاده از اسمارت پی ال اس و Spss۲۰ تجزیه و تحلیل شد. یافته ها نشان می دهند که یکپارچگی بین کانالی به حفظ مصرف کننده کمک می کند. ارتباط مصرف کنندگان با بیمه گر تقویت می شود، زیرا مصرف کنندگان احساس قدرت می کنند و از محصول/ خدمت ارائه شده راضی هستند . نکته مهم در این مطالعه در آن است که احتمالا یکی از اولین مطالعاتی است که به این موضوع پرداخته که چگونه یکپارچه سازی بین کانالی در بیمه گری می تواند بر مصرف کنندگان در قالب تجربه فیجیتال تاثیر بگذارد و در این فرآیند، تاثیر آن در ارتباط بلند مدت مشتری با بیمه گر چگونه باشد.کلیدواژه ها
استراتژی فیجیتال- یکپارچگی بین کانالی - حفظ مشتری - توانمند سازی مشتری - رضایت مشتری - عدم اعتمادمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.