اقتصاد، بازار و صادرات انار در شهرستان فردوس
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: همایش ملی انار
- کد COI اختصاصی: ANAR01_144
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1808
نویسندگان
دانشجوی دکتری و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور شهرستان فردوس
کارشناس ارشد جغرافیا و مدرس دانشگاه پیام نور فردوس
چکیده
ایران به عنوان مهم ترین تولیدکننده وصادرکننده انار درجهان شناخته شده است،چنانچه دردهه اخیراناردرایران به بیش از 35کشورجهان صادر شده است وازشهرت جهانی برخوردارگردیده است. شهرستان فردوس با دارا بودن آب وهوای مناسب برای کاشت محصول انار سالانه حدود 30 هزار تن اناراز سطح باغات شهرستان برداشت میشود که حدود 90 درصدآن صادرمی شودوازآنجایی که انارمنطقه به علت عدم استفاده از سموم دفع آفات نباتی دارایکیفیت بسیار عالی می باشدوبا توجه به ضخامت پوست ازماندگاری بالا ودرنتیجه ازموقعیت ممتازی برای صادرات برخورداراست که بهترین نوع انار صادراتی است. « شیشه کپ » .بخصوص انارنوعمسئله تحقیق در این مقاله، نگرشی ارزشی بر چگونگی میزان سطح زیر کشت، تولید و صادرات انار بوده که با بهره گیری از آمار سرشماری کشاورزی سال 1382 استان خراسان و تحقیقات میدانی مورد مطالعه قرار گرفته است. سپس با بررسی درصد میزان صادرات محصول،وضعیت بازاریابی واقتصاد آن در سطح روستاها پرداخته ودر پایان با استفاده از نرم افزار سامانه اطلاعات جغرافیاییArc view سطح بندی روستاهای شهرستان جهت تحلیل- فضایی وضعیت اقتصادمنطقه نمایش داده شده وجایگاه هر یک ازروستاهای شهرستان در توسعه ی اقتصاد منطقه مشخص گردیده استکلیدواژه ها
فردوس– انار- اقتصاد- صادرات- سامانه اطلاعات جغرافیایی- بازاریابیمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.