هوشمند سازی انتخاب نوع اتوماسیون تولید صنعتی فرآورده های انار با رویکرد مدلسازی ریاضی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی انار
  • کد COI اختصاصی: ANAR01_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1387
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا فیلی

استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه الزهراء(

محسن گرایی

کارشناسی مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی وا

چکیده

ایران یکی از تولیدکنندگان عمده انار در جهان بدلیل اقلیم و شرایط مناسب تولید آن می باشد. با توجه به حجم تولید زیاد آن، ضروری است که محصولات فرآوری شده جهت ایجاد تنوع و بازارهای مختلف به صورت صنعتی و به نوعی غیر از خود میوه عرضه شوند.یکی از فرآوریهای اصلی انار، تولید رب و لواشک می باشد که با صنعتی شدن هر چه بیشتر محصولات باغداری و تنوع علایق مصرف کنندگان به این صورت عرضه میگردد. جهت تولیدی صنعتی و رقابتی نمودن آن نیاز است علوم کشاورزی با علوم مهندسی و مدیریتی در هم آمیخته شوند. بدین منظور جهت انتخاب یک اتوماسیون صنعتی مناسب میتوان با استفاده از روشهای سیستمهای خبره هوش مصنوعی که بر پایه مدلسازی ریاضی باشد، هزینههای ایجاد تولیدات صنعتی کاهش یافته و به مناسبترین راندمان برای تجهیزات انتخابی دست یافت، که این امر منجر به اثر بخشی صحیح سرمایه گذاری میشود. پیاده سازی سیستمهای خبره در صرفه جویی هزینه، اقتصادیترشدن تولیدات، افزایش اثر بخشی و کارایی و همچنین رقابتیتر نمودن بازار محصولات نقش بسزایی داشته و همچنین با تلفیق نظرات کارشناسان و سایر اطلاعات کمی و فنی می توان سنجیدهترین تصمیمگیری را اتخاذ نمود.

کلیدواژه ها

فرآوری انار، هوشمندسازی، سیستم خبره، مدلسازی ریاضی، بهره وری، اتوماسیون صنعتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.