بررسی حاشیه بازاریابی انار؛ مطالعه موردی: استان فارس

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی انار
  • کد COI اختصاصی: ANAR01_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1762
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا اکبری

دانشجوی دکتری اقتصادکشاورزی واحد بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد

عنایت اله تفضلی

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

محسن رضایی میرقائد

دانشیار گروه کارآفرینی دانشگاه تهران

چکیده

انار درختی با گلهای کامل و متعلق به تیره انارسانان می باشد. این گیاه بومی آسیای مرکزی و غربی بوده و هزاران سال است که زیرکشت درآمده است. مهمترین مناطق کشت انار در ایران، ساوه، فارس، یزد و دامغان می باشند. با توجه به اهمیت تولید انار در اقتصادکشاورزی استان فارس و مستعد بودن شرایط اقلیمی برای تولید این محصول، هدف از انجام این مطالعه بررسی حاشیه بازاریابی انار ایناستان می باشد. اطلاعات و داده های مورد نیاز از طریق جهاد کشاورزی استان بدست آمده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان می دهد که تولید، صادرات و شاخصهای هزینه های حمل و نقل از مهمترین عوامل تاثیر گذار برحاشیه بازاریابی انار است. و همچنین حاشیه کل محصول ذکر شده بیشتر از حاشیه عمده فروشی و حاشیه خرده فروشی می باشد. در پایان نیز پیشنهاداتی در جهت افزایش سودآوری محصول و همچنین افزایش انگیزه تولید کنندگان ارائه شده است

کلیدواژه ها

حاشیه بازاریابی، بازاریابی، انار، فارس

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.