بررسی نقش شبکه های اجتماعی در معرفی میراث فرهنگی و توسعه گردشگری با روش سنتز پژوهی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در علوم تربیتی، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ARSEP11_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 469
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته علوم ارتباطات اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی میبد
استادیار علوم ارتباطات دانشکده علوم اتباطات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
هدف مطالعه حاضر نقش شبکه های اجتماعی در معرفی میراث فرهنگی و توسعه گردشگری با روش سنتزپژوهی بود. در پژوهش حاضر از روش سنتز پژوهی استفاده شد. به منظور بررسی بیشینه پژوهش و جمع آوری داده های متناسب با هدف پژوهش از میان ۱۲۰ مورد تعداد ۴۹ پژوهش شامل پژوهش های داخلی زبان (فارسی در فاصله سال های ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۱ و پژوهش های زبان (انگلیسی) در فاصله سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ شناسایی ودر نهایت از میان آنها تعداد ۲۱ از مورد که دارای بیشترین هماهنگی و تناسب با هدف این پژوهش داشت، جهت بررسی و تحلیل انتخاب شدند. پس از گردآوری داده ها نتایج یافته های پژوهشی در بعد مفاهیم مقولات و مقولات هسته ای طبقه بندی و تحلیل شدند. براساس یافته های تحقیق، به دلیل وجود خلا و ضعف از سوی رسانه های سنتی و آنلاین در توسعه گردشگری و معرفی میراث فرهنگی، شبکه های اجتماعی قادرند نقش بی بدیلی را در معرفی میراث فرهنگی و توسعه گردشگری ایفا نمایند.کلیدواژه ها
رسانه، شبکه های اجتماعی، میراث فرهنگی، گردشگری، سنتز پژوهیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.