تحلیل افزایش امنیت با استفاده از رمزنگاری کلید عمومی مبتنی بر کدینگ McEliece

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE17_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 156
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کامران ثامنی

کارشناسی ارشد امنیت اطلاعات، گروه مهندسی فناوری اطلاعات، پردیس کیش دانشگاه تهران ، تهران

علی پاینده

استادیار، گروه مهندسی فناوری اطلاعات-امنیت اطلاعات ، پردیس کیش دانشگاه تهران ، تهران

الناز مالمیر

کارشناسی ارشد، دانشگاه علامه طباطبایی

چکیده

برای آنکه بتوان اجازه داد تا ارتباطی بین دو طرف برقرار شود (بدون آن که نیاز به ملاقات بین این دو نفر باشد و یا این که کلیدهایی بین دو طرف از طریق کانال دیگری مبادله شود)، استفاده از رمزنگاری کلید عمومی الزامی است . با توجه به پیشرفت سیستم های مخابراتی و شبکه های کامپیوتری در دهه های اخیر تقاضا برای سیستم های مطمئن ، امن و قابل اطمینان هرروز بیشتر می گردد . تکامل تکنولوژی به همراه پیشرفت سخت افزار و نرم افزار موردنیاز ، منجر به پیدایش شبکه های ارتباطی جدیدی گردیده است . برای مثال شبکه های کامپیوتری بی سیم ، به دلیل سهولت و سادگی استفاده به همراه مزیت های دیگر ، موردتوجه کاربران قرارگرفته اند با توجه به بار محاسباتی و زمان موردنیاز در هر بار اجرای عملیات رمزنگاری و رمزگشایی در الگوریتم های رمزنگاری کلید همگانی ، بحث تامین امنیت و اعتبار در مبادلات یک چالش جدی به نظر می رسد . موضوع امنیت اطلاعات ارسالی نیز روزبه روز جدی تر می شود زیرا افراد اطلاعات شخصی ، اداری ، کاری ، بانکی شان را از طریق شبکه های ارتباطی - کامپیوتری عمومی منتقل می نمایند .سیستم رمزنگاری Mcelieceدر مقابل سیستم RSA سریع تر و امن تر می باشد.در این مقاله ما امنیت سیستم رمزنگاری McEliece را تحلیل می کنیم و ثابت می کنیم که این سیستم تا به امروز دارای امنیت خوبی است و می توان از آن به جای سیستم رمز کلاسیک مانند RSA در سیستم هایی که از این نوع سیستم رمزنگاری استفاده می کنند،بهره برد.این سیستم در برابر کامپیوترهای کوانتومی مقاوم است درصورتی که سیستم رمز RSA توسط کامپیوترهای کوانتومی به طور کامل شکسته می شوند.پس سیستم هایی با رمز RSA دیگر امن نیست و باعث ناامنی و تهدیدات متعدد خواهند شد.

کلیدواژه ها

امنیت ،رمز،حمله ،کدینگ ،کلید عمومی ،RSA،McEliece،GCMP,CCMP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.