مروری بر چالش های حقوقی بلاکچین و رمز ارزها در کشور های اسلامی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی حقوق و علوم سیاسی
  • کد COI اختصاصی: ISCV05_196
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1359
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فردین رضایی

کارشناس ارشد حقوق، دانشگاه کردستان

زهره حسن پور

کارشناس ارشد، مدیت کسب و کار گرایش مالی

چکیده

ر مز از ها یک دارایی دیجیتالی است که برای کار به عنوان وسیله مبادله ای طراحی شده است که از رمزنگاری برای ایمن سازی تراکنش های مالی، کنترل ایجاد واحدهای اضافی و تایید انتقال دارایی ها استفاده می کند. بحث در مورد قانونی بودن و مجاز بودن رمز ارزهادر امور مالی اسلامی ادامه دارد. ارزهای رمزنگاری شده پتانسیل تبدیل شدن به ارز آینده و شاید حتی تحت حمایت دولت در درازمدت را دارند، اما برای اینکه در جریان اصلی مالی اسلامی پذیرفته شوند، باید بر احساسات منفی احاطه شده توسط نوسانات بیش از حد و استفاده در فعالیت های کلاهبرداری غلبه کنندو به خوبی توسط قوانین بانک دارای اسلامی تطبیق داده شوند. دراین تحقیق ما برخی از مسائل حقوقی احتمالی فناوری بلاک چین را بررسی کردیم تا مروری بر تحقیقات در مورد رمز ارزها و بلاک چین داشته باشیم و همچنین بینشی از موضوع فرصت ها و چالش های رمزارزهااز دیدگاه مالی اسلامی ارائه داده ایم.

کلیدواژه ها

رمز ارز،بلاکچین، حقوق،کلاهبرداری، بانکداری اسلامی،

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.