تاثیر ثبات مدیریتی در منابع مالی حسابداری شرکتها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
  • کد COI اختصاصی: MTAEB12_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 155
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیما شاهرخی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دانشکده مدیریت و حسابداری،گروه حسابداری

چکیده

در دو دهه اخیر موضوع بی ثباتی مدیران همواره به عنوان یکی از موضوعات قابل بحث در نظام اداری ایران مطرح بوده است. فرهنگ سازمانی نقطه شروعی برای حرکت و پویایی است. همچنین، بسیاری از متخصصان، فرهنگ سازمانی را اساسی ترین زمینه تغییر و تحول بنیادی در سازمان، در راستای اجرای برنامه های جدید می دانند. آینده نگری گروه های استفاده کننده از صورت های مالی، همواره حسابداران را به جستجوی روش های برتر تفسیر اطلاعات مالی هدایت کرده است. مدیران نتایج عملیات آتی یک واحد تجاری و توان کسب سود و ایجاد بازده را با اهمیت می دانند و رضایت سهامداران نیز در گرو سود مورد انتظار آن هاست. یکی از روش های برتر تفسیر اطلاعات، بررسی رشد دارایی ها است. رشد دارایی ها و در واقع وجود فرصت های سرمایه گذاری را نشان می دهد. شرکتی که از رشد دارایی بالایی برخوردار باشد. فرصت های سرمایه گذاری بیشتر و احتمالا بازده و سود بیشتری نیز در آینده خواهد داشت(خادمی، ۱۳۸۸). شرکت ها به منظور اجرای پروژه های سودآور و دستیابی به حداکثر بازدهی برای سهامداران، نیازمند بکارگیری دارایی هایی به گونه ای هستند که بتوانند به اهداف عملیاتی خود جامه عمل بپوشانند. ترکیب دارایی ها بیانگر نیاز واحد اقتصادی در انجام عملیات است. در این راستا آن ها نیازمند منابع مالی هستند. این منابع تامین مالی و میزان استفاده از آنها یکی از عوامل اثرگذار بر عملکرد عملیاتی شرکت ها است(مجتهد زاده، ۱۳۸۸، ص۱۸). از سوی دیگر، اصلی ترین عاملی که هر سرمایه گذار در تصمیم گیری های خود مورد توجه خاص قرار می دهد، نرخ بازده است. یعنی سرمایه گذاران به دنبال پربازده ترین فرصت ها برای سرمایه گذاری مازاد منابع خود در بازارهای سرمایه هستند.

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری، منابع مالی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.