بررسی وضعیت امکانات مجموعه سازی در کتابخانه های موسسات و مراکز تحقیقاتی تحت پوشش سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: مجله دانش شناسی، دوره: 3، شماره: 11
  • کد COI اختصاصی: JR_QJEI-3-11_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 231
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طیبه شهمیرزادی

عضو هیآت علمی مرکز اطلاعات ومدارک علمی کشاورزی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

فردین کولائیان

عضو هیآت علمی مرکز اطلاعات ومدارک علمی کشاورزی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی .

جواد بشیری

عضو هیآت علمی مرکز اطلاعات ومدارک علمی کشاورزی. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی .

چکیده

هدف: هدف از پژوهش حاضر بررسی وضعیت امکانات مجموعه سازی کتابخانه های موسسات و مراکز تحقیقاتی تحت پوشش سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است. روش پژوهش: روش این پژوهش پیمایشی است و برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه استفاده شده است. از نرم افزار اکسل[۱] به منظور ثبت و تحلیل آماری اطلاعات بهره گرفته شده است. اطلاعات ازطریق ارسال پرسشنامه برای ۶۳ کتابخانه تخصصی گردآوری شد. در مجموع ۴۹ پرسشنامه تکمیل شده یعنی ۸/۷۷ درصد از کل پرسشنامه ها دریافت گردید. نتیجه گیری: نتایج کلی بیانگر آن است که در کتابخانه های مورد مطالعه، تعداد کل افراد شاغل ۹۶ نفر است که از این میان ۴۰ نفر دارای تخصص کتابداری از فوق دیپلم تا فوق لیسانس می باشند. وضعیت بودجه و وضعیت منابع علمی در غالب کتابخانه های مورد بررسی نامناسب است. ۱/۵۵ درصد کتابخانه ها به اینترنت با آی.پی مستقل[۲] دسترسی دارند و ۵۸/۲۸ درصد فاقد اینترنت با آی.پی مستقل هستند.   ۴. Excel ۵. IP Validپروتکل اینترنت مستقل .

کلیدواژه ها

: اینترنت, بودجه, سازمان تحقیقات, آموزش و ترویج کشاورزی, کتابخانه های موسسات و مراکز تحقیقاتی, مجموعه سازی, منابع اطلاعاتی, نیروی انسانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.