کاربرد تولیدات محتوای الکترونیکی در آموزش معکوس
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: HEPCONF02_112
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 307
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان .قزوین.ایران
کارشناسی ارشدمشاوره خانواده دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی تهران
کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشکده روان شناسی و علومتربیتی دانشگاه خوارزمی تهران
چکیده
آموزش به روش معکوس رویکردی نسبتا جدید در دنیاست و در واقع کلاس درس معکوس روش نوینی است که از سال ۲۰۰۴ میلادی به بعد مورد توجه دست اندرکاران تعلیم و تربیت و به ویژه معلمان قرار گرفته است. محتوای الکترونیکی یک مفهوم گسترده است و بیشتر در حوزه محتوای آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد. به هر نوع محتوایی که از طریق رایانه، گوشی هوشمند و ابزارهای الکترونیکی قابل مشاهده و انتقال باشد، محتوای الکترونیکی می گویند. امروزه با گسترش فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی، روش کسب و کار، فعالیت های روزمره، ارتباط با دیگران، دستیابی به اطلاعات و به طور کلی تمامی ارکان زندگی بشر دچار تحولی عظیم گشته است. یادگیری الکترونیکی و کسب دانش نیز در این میان مستثنی نمانده است. هرچند بشر از دیرباز فناوری و ابزار را در خدمت آموزش و فراگیری اش بکار گرفته ولی شاید هیچگاه مانند امروز، آموزش و فراگیری با تحولات شگرفی که نشات گرفته از بکارگیری فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی مانند اینترنت، لوح فشرده و سیستم های چند رسانه ای می باشد، روبرو نگشته است. جامعه پژوهش را دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بویین زهرا در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ به تعداد ۳۵ نفر پایه سوم مشغول به تحصیل بودند، تشکیل می دادند. روش پژوهش با استفاده از تجزیه و تحلیل داده های حاصله با نرم افزار SPSS انجام شد و روش آماری آزمون t دو گروه مستقل بود. نتایج حاصل از تحقیق ، تاثیر محتوای الکترونیکی در فرآیند یادگیری دانش آموزان را تایید نمود.کلیدواژه ها
تولید محتوا، الکترونیکی، آموزش، معکوس، فناوریمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.