ارزیابی چالش های امنیت و شاخص حفظ حریم خصوصی در محیط شهرهای هوشمند

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ELCM06_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 418
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدرضا صالحی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز تهران

محمد ملکی نیا

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب.تهران

رضا پروان

دانشجوی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب.تهران

چکیده

از شهرهای هوشمند انتظار رفته که کیفیت زندگی روزانه را ارتقا بدهند. آن ها بر میزان توسعه پایدار حاصله می افزایند و عملکرد سیستم های شهری را بهبود می دهند. اکنون پس از اجرای انبوهی از سیستم های هوشمند، مسائل امنیت و حریم خصوصی ، به منزله چالش های اساسی تلقی شده که نیازمند اقدامات خنثی کننده موثر هستند. این در حالیست که روش ها و استراتژی های سنتی تامین امنیت سایبری ، بخاطر عدم یکنواختی ، مقیاس پذیری ، و ویژگی های دینامیک شهرهای هوشمند، مستقیما برای این سیستم های هوشمند بکار گرفته نمی شوند. از سوی دیگر، ضروریست که از تهدیدهای امنیتی و حریم خصوصی ، در خلال طراحی و پیاده سازی مکانیزم ها، یا سیستم های جدید آگاه باشیم. ما با انگیزه گیری از این عوامل، وضعیت فعلی شهرهای هوشمند، از نظر امنیت و حریم خصوصی را مورد مرور و نظرسنجی جامعی قرار دادیم. هدف این است که چشم انداز کلی از حوزه های دانشگاهی و صنعتی موجود را فراهم نماییم، و راه را برای اکتشاف های بیشتر هموار سازیم. لذا این مطالعه فراگیر با ارائه چشم انداز کلی از شهرهای هوشمند آغاز می شود. بدین ترتیب یک بحث بنیادی کلی در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت. در مرحله بعد، راجع به مشکلات امنیت و حریم خصوصی، در سیستم های هوشمند فعلی بحث می کنیم. ضمنا ملاحظات دستیابی به شهرهای هوشمند امن و متضمن حریم خصوصی را معرفی می کنیم. در گام بعدی، خلاصه ای از فناوری های حفاظتی موجود را ارائه می دهیم. در نهایت، چالش های بدون پاسخ این تحقیق را معرفی کرده، و برخی جهت گیری ها برای مطالعات آتی را شناسایی می کنیم.

کلیدواژه ها

شهر هوشمند، اینترنت اشیا، امنیت، حریم خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.