خلاصه ای از یافته ها و نتایج طرح پژوهشی تدوین سند چشم انداز و استراتژی توسعه دوچرخه سواری استان یزد
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دوچرخه شهری
- کد COI اختصاصی: CITYBIKE01_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1826
نویسندگان
اداره کل راه و ترابری یزد، کارشناس اداره برنامه ریزی و بودجه، کارشناس ا
استانداری یزد، دفتر برنامه ریزی و بودجه، کارشناس ارشد اقتصاد
چکیده
صاحب نظران توسعه بر این نکته که برنامه ریزی ضرورت قطعی توسعه اقتصادی در دنیای معاصر است، اتفاق نظر دارند. برنامه ریزی فرآیندی آگاهانه در راستای حل مسائل موجود بوده و دستیابی به اهداف معین در آینده جهت ایجاد دگرگونی یا بهسازی در نظام های اجرایی و عملیاتی را پیش بینی می کند. برنامه ریزی یک فرآیند پیوسته است که بیش از اتخاذ هر تصمیمی آغاز شده و پس از اجرای آن تصمیم ادامه می یابد. برنامه ریزی روش های گوناگونی دارد که یکی از روش های مورد توجه در الگوهای نوین مدیریت، برنامه ریزی استراتژیک(راهبردی)می باشد. هیئت دوچرخه سواری استان یزد در راستای استفاده از شیوه های نوین مدیریت در جهت پیشبرد اهداف و ارتقاء روز افزون این ورزش در سطح استان، تدوین سند راهبردی هیئت و ورزش دوچرخه سواری را در دستور کار خود قرار داده و با استفاده از تیم مشاور و افراد صاحبنظر در این حوزه، اقدام به تشکیل کمیته راهبردی و برگزاری جلسات منظم و فشرده جهت تدوین سند چشم انداز و استراتژی توسعه دوچرخه سواری استان نموده است. بر این اساس و با توجه به نقش و جایگاهی که دوچرخه سواری می تواند در توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ساماندهی امر ترافیک و حمل و نقل و کاهش بیماری ها و افزایش سلامت عمومی در استان یزد ایفا نماید، سعی شده است تا چشم انداز و استراتژیهای توسعه صنعت دوچرخه و دوچرخه سواری استان یزد با استفاده از مدل برنامه ریزی استراتژیک تدوین گردد. هدف از این مقاله ارائه گزارشی از روند اجرای طرح و همچنین ارائه خلاصه ای از یافته ها و نتایج بدست آمده از سند چشم انداز و استراتژی توسعه تدوین شده برای دوچرخه سواری استان یزد می باشد.کلیدواژه ها
هیئت دوجرخه سواری، برنامه ریزی استراتژیک، سند چشم انداز، استراتژی توسعهمقالات مرتبط جدید
- نقش کریدور میانیدر احیای اتصال برای تجارت اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی
- نقش آموزش پرسنل در رقابت پذیری کریدورهای ترانزیتی در پرتو کنوانسیون STCW
- اقنای ترانزیت کالای هند اتحادیه اقتصادی اوراسیا با محوریت چابهار سرخس
- موفقیت کریدورها: پل زدن جوامع، اقتصادها و پایداری محیطی
- معرفی کریدورهای منطقه ای و بین المللی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.