سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: ICELEARNING06_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,355
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی روابط یادگیرندگان در یک سیستم آموزشی به کمک ابزارهای تحلیل شبکه اجتماعی
چکیده مقاله:
امروزه شبکه های اجتماعی کاربردهای گوناگونی در حوزه های مختلف زندگی پیدا کرده اند که شبکه های یادگیری یکی از آنهاست. تحلیل شبکه اجتماعی یادگیرندگان و ارزیابی روابط آنها م یتواند نقش مهمی در مدیریت بهتر جوامع یادگیری داشته باشد. دانستن محبوبیت اجتماعی یادگیرندگان می تواند مدرس را در شناخت بهتر افراد تاثیر گذار و تعریف درست نقش ایشان در یادگیری گروهی و مشارکتی یاری دهد. در این تحقیق که در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران انجام شده است از دانشجویان یک دوره درسی خواسته شده است نظرات خود را نسبت به انجام فعالیت مشترک تحقیقی با سایر افراد دوره از طریق یک پرسش نامه اعلام دارند. آنالیز عددی و تحلیل مفهومی داده ها به کمک ابزارهای ارزیابی شبکه های اجتماعی نشان داده است که شناخت قبلی یادگیرندگان و داشتن تجربه های مشترک ملاک اصلی افراد در انتخاب هم درس در یک کار گروهی است. تحلیل همبستگی میان نمرات دانشجویان و ملاک های تاثیر گذاری در یک شبکه اجتماعی نشان داده است افرادی که تجربه های تحصیلی موفق تری دارند می توانند نقش موثرتری د رانتشار رفتار و اطلاعات در شبکه یادگیری به عهده بگیرند. از این نتایج می توان د رتشکیل گروه های یادگیری و کنار هم قرار دادن افراد مناسب جهت انجام فعالیت های مشارکتی سود جست. همچنین دستاورهای این تحقیق م یتواند به عنوان راهکاری جهت انتخاب افراد کلیدی در محیط های یادگیری مبتنی بر وب در مدیریت و راهبردی فعالیت های یادگیری بکار گرفته شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICELEARNING06_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/159777/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدیان دزفولی، سرور و عروجی، فاطمه و تقی یاره، فتانه،1390،ارزیابی روابط یادگیرندگان در یک سیستم آموزشی به کمک ابزارهای تحلیل شبکه اجتماعی،ششمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی،تهران،https://civilica.com/doc/159777
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، رشیدیان دزفولی، سرور؛ فاطمه عروجی و فتانه تقی یاره)
برای بار دوم به بعد: (1390، رشیدیان دزفولی؛ عروجی و تقی یاره)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- S. Strogatz, "Exploring complex networks, " Nature, vol. 410, Mar. ...
- Wasserman, Stanley, Faust, Katherine, Social network analysis: methods and applications, ...
- Analysis (SNA)", Language Learning Center, UC Davis, 2011 ...
- ID E N TIF ICATION" , IADIS International Conference on ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقدمه ای بر بلاک چین (BlockChain)
- مدل برای ارزش گذاری و رتبه بندی بر پایه روشگان تحلیل شبکه اجتماعی مشتریان
- بررسی ابزارهای تحلیل شبکه های اجتماعی
- بررسی و تحلیل شبکه اجتماعی
- بررسی متدولوژی های سبک استارتآپ ناب و کانبان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش " ایستگاه مهربانی" در ایجاد نوع دوستی در بین دانش آموزان
- بررسی میزان مشارکت اولیا و دانش آموزان در امور آموزشی و تربیتی دبستان شیخ طوسی (شهرستان تاکستان)
- کاهش تاثیر اضطراب امتحان بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- چگونه توانستم « والدین آزاری» دانش آموزانم را بهبود بخشم؟
- چگونه بدرفتاری دانش آموزانم را مدیریت کردم؟: یک اقدام پژوهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۹) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش وپرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره «۱۰» ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.