بررسی اهمیت توجه به فرهنگ سازی اجتماعی در تبلیغات

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICHMB05_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 172
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژده کردی

کارشناسی ارشد مدیریت رسانه، دانشگاه پیام نور غرب

چکیده

هر سال تبلیغ کنندگان مقادیر چشمگیری پول جهت توسعه نبردهای تبلیغاتی می پردازند که امید دارند برای مخاطبان مورد هدف مطلوب تلقی شوند و منجر به فروش شود. منطق این است که اگر مخاطب مورد هدف نگرش مثبتی نسبت به تبلیغ داشته باشد این موضوع باعث افزایش قصد خرید می شود. دو مشخصه مربوط به تبلیغ اخلاقی بودن و مورد پسند بودن است و فرض بر این است که هر چه تبلیغ اخلاقی تر و مورد پسندتر باشد تاثیر فروش بالقوه نیز بیشتر خواهد بود. بنابراین تبلیغ کنندگان در نتیجه ی قرار گرفتن در معرض تبلیغ اخلاقی و مورد پسند افزایش فروش را به طور مستقیم پیش بینی می کنند. با این وجود ارتباط بین هر نوع تبلیغ و فروش ارتباط ظریفی است زیرا متغیرهای زیادی می تواند بر فروش تاثیر بگذارد. علاوه بر این، تاثیر تبلیغ بر روی فروش احتمالا بیشتر از اینکه مستقیم باشد غیر مستقیم است. تبلیغات به عنوان مثال برای این به کار می روند که نگرش مثبتی نسبت به خود تبلیغ کنندگان یا نسبت به برندها یعنی نگرش برندی به وجود بیاورند. حقیقتا نگرش برندی فاکتور اصلی است که قصد خرید را به دست می دهد.

کلیدواژه ها

فرهنگ سازی، تبلیغات، استراتژی بازاریابی، رسانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.