شناسایی ابعاد و مولفه های مدل فرایند خطمشی گذاری توسعه کارآفرینی (مطالعه موردی: کمیته امداد امام خمینی (ره))

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: AMEC01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 280
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سونیا صداقتی مختاری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه سیستان و بلوچستان

عبدالمجید ایمانی

استادیار گروه مدیریت دولتی دانشگاه سیستان و بلوچستان

فرحناز آهنگ

دکتری مدیریت دولتی دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

هدف پژوهش حاضر شناسایی ابعاد و مولفه های مدل فرایند خطمشی گذاری توسعه کارآفرینی در کمیته امداد می باشد. روشی که در این تحقیق مورد استفده قرار می گیرد، روش کیفی است. در این مطالعه براساس مطالعات کتابخانه ای و سپس مصاحبه های تخصصی با خبرگان در حوزه کارآفرینی به شناسایی ابعاد خط مشی گذاری توسعه کارآفرینی مبادرت شده است. جامعه آماری در بخش کیفی پژوهش شامل خبرگان دانشگاهی و خبرگان نظری که مدیران و مسئولین باسابقه و تجربه کمیته امداد در حوزه کارآفرینی می باشند. روش نمونه گیری در بخش کیفی به صورت هدفمند (گلوله برفی) می باشد و از روش تحلیل مضمون به منظور شناسایی عوامل تشکیل دهنده الگوی خطمشی توسعه کارآفرینی استفاده شده است و عوامل شناسایی شده به وسیله روش دلفی و با اجرای سه دور دلفی مورد سنجش و ارزیابی خبرگان قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان داد با مقوله بندی و دسته بندی و تحلیل داده ها ، تعداد ۱۲۱ مضمون پایه و تعداد ۱۹ مضمون سازمان دهنده و ۳ مضمون فراگیر که نشان از چرخه خط مشی گذاری شامل ( تدوین، اجرا، ارزیابی) دارد به عنوان عوامل تشکیل دهنده خطمشی گذاری توسعه کارآفرینی در کمیته امداد حاصل گردید. در ا دامه ر وند پژوهش، با اجرای تکنیک دلفی اقدام به اعتبارسنجی معیارهای حاصل از تحلیل کیفی پژوهش گردید و پس از سه دور با ضریب کندال ۰.۷۲۹ که مقداری بیشتر از ۰.۷ می باشد تکنیک دلفی به پایان رسید که نشان از اتفاق نظر بین خبرگان می باشد. پس از اجرای فن دلفی الگوی خطمشی توسعه کارآفرینی در کمیته امداد شکل گرفت و طراحی گردید.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، توسعه کارآفرینی، خط مشی توسعه کارآفرینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.