بکارگیری بتن غلتکی در روسازی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF08_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 324
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشکده فنی ، دانشگاه ایلام، ایلام
مدرس گروه عمران، دانشکده فنی، دانشگاه ایلام، ایلام
چکیده
به کارگیری و توسعه کاربردهای بتن غلتکی در دنیا از ابتدای معرفی آن، آغاز شد و این بتن خیلی زود جای خود را در صنایعمختلف باز کرد؛ امروزه بسیاری از جاده ها و محوطه های بزرگ در دنیا توسط بتن RCC ساخته میشوند . در سال های اخیر استفادهاز بتن غلتکی در ساخت روسازی راه ها با استقبال فراوانی همراه بوده است. این امر را می توان به دلیل توجیهات فنی و اقتصادی اینروش نوین ساخت دانست. ولی برای انتخاب نوع روسازی یک فرد باید فاکتور های فنی و اقتصادی از قبیل حجم ترافیک، هزینه،نوع خاک، شرایط آب و هوایی، مواد و مصالح، ملاحظات ساخت و ساز، نگهداری و مسائل زیست محیطی را در نظر بگیرد. در اصلانتخاب نوع روسازی یک دانش و روش کامل و دقیق ندارد. روسازی ساخته شده از بتن غلتکی (RCCP) می تواند برای مسیرهای باترافیک سبک و سنگین استفاده شود و رویه بتن غلتکی مورد استفاده در این نوع روسازی دارای خصوصیاتی نظیر دوام زیاد، کاهشهزینه های ساخت و اجرای آسان تر نسبت به روسازیهای متداول آسفالتی است .کلیدواژه ها
روسازی، بتن غلتکی، RCC ، کاربرد، مزایامقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.