سازه های LSF
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF08_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1054
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشکده فنی ، دانشگاه ایلام، ایلام
مدرس گروه عمران، دانشکده فنی، دانشگاه ایلام، ایلام
چکیده
سازه lsf که امروزه به عنوان یکی از انواع سازه های کاربردی شناخته می شود، امروزه در ساختمان سازی زیادمورد استفاده قرار می گیرد. سازه اسکلت فلزی سبک علاوه بر اینکه در کشور ایران مورد استفاده قرار می گیرد،در کشورهای پیشرفته دیگر نیز کاربرد دارد. دلیل استفاده فراوارن از سازه های اسکلت فلزی سبک، مزایای بیشمار و پیاده سازی آسان آن است. سیستم سازه ای قاب فولادی سبک (LSF) و نقش آن در سبک سازی سازهها در قیاس با سیستم های رایج ساخت و ساز در کشور, ارائه شده است. سیستم LSF که از مقاطع سرد نوردشده فولادی (CFS) ساخته می شود در سالیان اخیر به شکل گسترده و در تولید صنعتی انواع ساختمان هایاداری, تجاری و مسکونی بکار گرفته شده است. این روش در کشورهای توسعه یافته به عنوان جایگزین مناسبیبرای روش های سنتی ساخت, ارائه و کاربرد وسیع آن آغاز شده است. به منظور بررسی نقش اینگونه سازه هادر سبک سازی از برنامه SAP۲۰۰۰ و ETABS۲۰۰۰ استفاده شده است.کلیدواژه ها
؛LSF، ، فولاد سرد نورد شده، مزایا، محدودیت ها، سازه های سبک فولادمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.