مدلسازی رفتار فیلتر 2540 - SW30 با شبکه های عصبی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کارگاه بین المللی و همایش تخصصی نمک زدایی آبهای شور، لب شور و تصفیه پساب
- کد COI اختصاصی: DESAL01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1424
نویسندگان
کارشناس ارشد محیط زیست
استادیار دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی-دانشکده عمران دانشگاه خ
چکیده
امروزه یکی از مهمترین نیازهای صنایع گوناگون و زندگی روزمره انسانها آب شیرین است با توجه به اینکه تنها 3% منابع آبی روی زمین و قابل برداشت، شیرین است نیاز اساسی به روشهای نوین و به صرفه شوری زدایی وجد دارد . سیستم RO با توجه به مطالعات انجام شده برای این منظور به صرفه ترین و در آینده پر کاربردترین روش برای این منظور خواهد بود. چگونگی رفتار غشاهای گوناگون در برابر تغییر و میزان املاح گوناگون موجود در آب وهمچنین دما مهمترین موضوع می باشد. با توجه به آنالیز حساسیتی که توسط اینجانب در مورد سیستم های SWRO و باتوجه به اینکه یکی از نتیجه های جانبی آنالیز حساسیت این سیستم ها کارآمدترین آنها با لحاظ نوع طراحی که انجام دادیم سیستمی بود که از غشاهای 2540 - SW30 استفاده می کرد . با توجه به پیش زمینه در مورد شبکه های عصبی و اینکه مدلی در مورد این غشا که کار آمد ترین است می تواند راهگشای طراحی بهتر و همچنین پیشبینی نتیجه و راهبری بهینه می باشد لذا در این مقاله به ارائه مدلی بر پایه 505 دسته داده که توسط ROSA6 تولید شده اند پرداخته ام سپس مدل ایجاد شده را مورد امتحان قرار داده ام که به صورت نمودار آمده است.کلیدواژه ها
نمک زدایی ، اسمز معکوس ، مدلسازی ، شبکه عصبیمقالات مرتبط جدید
- The Aesthetic and Philosophy of Japanese Gardens
- بررسی بار کمانش تیر دو پارامتری روی بستر الاستیک با استفاده از سری فوریه
- بهینه سازی فضاهای عمومی و ساحلی با استفاده از فناوری های هوشمند: مطالعه موردی بندرعباس
- ارزیابی میزان رضایتمندی شهروندان از مترو جهت ارتقا پایداری حمل و نقل تبریز
- اثرات منفی احداث تونل و سدسازی بر محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.