بررسی تاثیر مدیریت روابط چرخه تامین بر عملکرد پروژه های عمرانی با کمک نرم افزار SPSS

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت ساخت
  • کد COI اختصاصی: CCEM02_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1541
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید حسامی

دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی-بابل

علی هاشمی زاده

دانشکده مهندسی عمران- موسسه عالی طبری-بابل

محمدصالح غلامی

دانشکده مهندسی عمران- موسسه عالی طبری-بابل

چکیده

در اغلب پروژه های عمرانی عملکرد ضعیف باعث تاخیر در اجرای برنامه زمانبندی ، افزایش هزینه های پیش بینی شده و کاهش سطح کیفیت مورد انتظار می شود. در اکثر مطالعات علل مختلف عملکرد ضعف تجزیه و تحلیل شده است اما تاثیر مدیریت روابط چرخه تامین بر عملکرد پروژه های عمرانی کمتر مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقاله ، نحوه عملکرد چرخه تامین با ده شاخص کلیدی دسته بندی شده است: اهداف متقابل ، شراکت در سود و زیان، اعتماد متقابل ، عدم مقصر تراشی، کار مشترک، ارتباطات صریح، کمک به حل مشکل ، تخصیص عادلانه ریسک، سنجش عملکرد و بهبود مستمر. تجزیه و تحلیل ها نشان می دهد که بدتر شدن روابط میان طرف های پروژه ، احتمال عملکرد ضعیف را به شدت افزایش می دهد. با بررسی های صورت گرفته این نتیجه گیری حاصل شد که با بهبود حداقل برخی از جنبه های ارتباطات می توان به طور موثری عملکرد را بهبود بخشید. همکاری طرف های پروژه در روابط چرخه تامین به حل ضعف عملکرد کمک می کند. البته یک همکاری طولانی مدت برای بهبود عملکرد نسبت به همکاری کوتاه مدت، مناسب تر و موثر تر است. برای دستیابی به این شاخص ها ، علاوه بر بررسی پژ< هش های صورت گرفته ، با مجموعه ای از کارشناسان پروژه های عمرانی نیز مصاحبه شده است تا یک بینش عمیق نسبت به مدیریت روابط و تاثیر ان بر عملکرد پروژه های عمرانی، ارائه گردد.

کلیدواژه ها

روابط چرخه تامین، مدیریت پروژه عمرانی ، مدیریت ارتباطات، SPSS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.