بررسی رابطه بین در دسترس بودن منابع آموزشی و یادگیری و مدیریت موثر کلاس درس و ارائه محتوا توسط معلمان در مدارس ابتدایی بندرعباس
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
- کد COI اختصاصی: RTTCH01_245
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 254
نویسندگان
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی بندرلنگه اداره آموزش و پرورش شهرستان بندرعباس ناحیه ۲، آموزشگاه سید قطب
چکیده
هدف از این مطالعه تعیین همبستگی بین در دسترس بودن منابع آموزشی و یادگیری و مدیریت موثر کلاس درس و ارائه محتوا در مدارس ابتدایی در شهرستان بندرعباس است. این مطالعه بر اساس نظریه سیستمی ارائه شده توسط برتالانفی در سال ۱۹۶۸ انجام شد. از طرح تحقیق توصیفی پیمایشی استفاده شد. از روش نمونه گیری طبقه ای برای انتخاب حجم نمونه ۶۱۹ پاسخ دهنده شامل ۸۱ مدیر مدرسه، ۱۶۰ معلم و ۳۷۸ دانش آموز استفاده شد. ابزار اصلی تحقیق برای جمع آوری داده ها پرسشنامه بود. داده ها با استفاده از تکنیک آماری ضریب همبستگی لحظه ای محصول پیرسون تجزیه و تحلیل شد. یافته اصلی این بود که سطح منابع آموزشی و یادگیری در محل مطالعه ناکافی بود، از این رو اثربخشی مدیریت کلاس درس و ارائه محتوا به خطر انداخته شد، بین اکثر منابع آموزشی و یادگیری و سطح مدیریت کلاس و ارائه محتوا از نظر آماری همبستگی مثبت و معناداری وجود داشت. توصیه میشود که دولت جمهوری اسلامی ایران از طریق وزارت آموزش و پرورش و سایر ذینفعان کلیدی آموزش و پرورش باید تخصیص منابع یادگیری مهم آموزشی مانند منابع سمعی و بصری، امکانات کتابخانهای و رایانه ها را به منظور تسهیل آموزش و یادگیری موثر نه تنها در محل مطالعه بلکه در سایر مناطق کشور را نیز افزایش دهد. به طور مشابه، دولت جمهوری اسلامی ایران از طریق وزارت آموزش و پرورش باید اطمینان حاصل کند که منابع آموزشی و یادگیری به دست آمده به طور عادلانه در مدارس در سراسر کشور توزیع شده است تا اجرای به موقع برنامه درسی تسهیل شود.کلیدواژه ها
منابع آموزشی و یادگیری، اثربخشی معلم، مدیریت کلاس درس، ارائه محتوا، مدارس ابتدایی.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.