بررسی تاثیر ابعاد تعامل ادراک شده اینترنتی بر قصد استفاده مداوم کاربران با نقش های میانجی زیبایی شناسی، جذابیت درک شده و نگرش مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان شهر فرش)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: مجله مدیریت بازاریابی هوشمند، دوره: 3، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_JNABM-3-4_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 211
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده معصومه غمخواری

استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

زهرا روستایی

کارشناسی ارشد مدیریت ، دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده

این تحقیق بررسی تاثیر  ابعاد تعامل ادراک شده اینترنتی بر قصد استفاده مداوم کاربران با نقش های میانجی زیبایی شناسی، جذابیت درک شده و نگرش مصرف کننده باشد. تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر چگونگی گردآوری اطلاعات توصیفی و از شاخه پیمایشی است. داده های تحقیق از طریق سوالات پنج گزینه ای لیکرت موجود در پرسشنامه تحقیق جمع آوری شده است. درپژوهش حاضر به منظورتجزیه وتحلیل داده های حاصل از پرسشنامه، متناسب با نیاز آماری از نرم افزار آماری SPSS.V۲۴ و از نرم افزار معادلات ساختاری pls.V۳ در قالب دو بخش آمارتوصیفی و استنباطی بصورت رگرسیون خطی و چندگانه استفاده گردیده است. جامع این تحقیق را مشتریان شهر فرش تهران تشکیل میدهند که تعداد آنها حغیر قابل می باشد. جهت محاسبه حجم نمونه موردنیاز برای پژوهش با استفاده از فرمول کوکران برای جامعه نامحدود در سطح اطمینان ۵ درصد برابر با ۳۸۴نفر بدست آمده است. نمونه مورد مطالعه به روش تصادفی جمع آوری شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که  متغییر های تعامل درک شده بر قصد استفاده مستمر با نقش میانجی ارزش ذاتی و نگرش(۳۴۱/۰) ارزش ذاتی بر قصد استفاده مستمر با نقش میانجی نگرش(۱۰۴/۰) تعامل درک شده بر ارزش ذاتی(۳۹۳/۰) شخصی سازی درک شده بر زیبایی شناسی(۳۳۴/۰) شخصی سازی درک شده بر جذابیت درک شده(۴۰۶/۰) کنترل درک شده بر زیبایی شناسی(۲۰۲/۰) کنترل درک شده بر جذابیت درک شده(۱۶۷/۰) پاسخگویی درک شده بر زیبا شناسی(۱۲۳/۰) پاسخگویی درک شده بر جذابیت درک شده(۲۱۹/۰)در مشتریان شهر فرش تاثیر معنادار دارد.

کلیدواژه ها

شخصی سازی درک شده, کنترل درک شده, پاسخگویی درک شده, زیبایی شناسی, جذابیت درک شده, نگرش, قصد استفاده مستمر

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.