نقش هوش مصنوعی در صنعت طلا و جواهر ساز ی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
  • کد COI اختصاصی: SECONGRESS01_215
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1387
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا خنجری

کارشناسی کامپیوتر، مدرس طراحی طلا سازی

انیس رحیمی

کارشناس ارشد طراحی مدو لباس ،مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای دختران شاهرود

زهرا رحیمی

کارشناس کامپیوتر،دانشگاه پیام نور شهرستان شاهرود

وحید خدام خراسانی

کارشناس کامپیوتر ،دانشگاه ازاد اسلامی، واحد رودهن

چکیده

صنعت طلا و جواهر سازی از جمله صنایع مورد توجه و پر سود میان صنایع است؛ و خلاقیت و نوآوری ضرورتی اجتناب ناپذیر برایثبات و بقایای این صنعت و طراحی عنصری برای تحرک و پویایی این هنر صنعت محسوب می گردد؛ لذا اکثر برندهای مشهور دنیادر صدد بر آمده اند تا توان و ظرفیت - های شرکت خود را از طریق طرح هایی که دارای خلاقیت و نوآوری می باشد مطرح گردانند.با توجه به اینکه در این هنر صنعت ایده و نوآوری حرف – اول را می زند و این نوآوری باعث افزایش در آمد می شود و می توان اینصنعت را جزء صنایع اشتغال زا در نظر گرفت. در این مقاله تلاش شده است تا ضمن بیان تعاریفی از خلاقیت و نوآوری و بررسیفرآیند آن نقش و اهمیت طراحی بر مبحث کارآفرینی در این حوزه را از دیدگاه صاحبنظران مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کلیدواژه ها

خلاقیت و نوآوری، طراحی ، کارآفرینی، طلا وجواهر سازی، تولید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.