عوامل و راهبردهای موثر بر خودشیفتگی مدیران دانشگاه پیام نور با تاکید بر حالت نظارتی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: فصلنامه علمی مطالعات مدیریت و رهبری در سازمان های آموزشی، دوره: 2، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_MLSEO-2-3_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 191
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آناهیتا فهیم طالبی

دانشجوی دکترای مدیریت، گروه مدیریت، واحد دهاقان، دانشگاه آزاد اسلامی، دهاقان، ایران.

سید رسول آقاداوودجلفایی

استادیار، گروه مدیریت، واحد دهاقان، دانشگاه آزاد اسلامی، دهاقان، ایران.

علیرضا شیروانی جوزدانی

دانشیار، گروه مدیریت، واحد دهاقان، دانشگاه آزاد اسلامی، دهاقان، ایران.

مریم قربانی

استادیار گروه روانشناسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران.

چکیده

این پژوهش با هدف عوامل و راهبردهای موثر بر خودشیفتگی مدیران دانشگاه پیام نور با تاکید بر حالت نظارتی انجام شده است. روش تحقیق حاضر آمیخته اکتشافی از نوع کیفی و کمی می­باشد. جامعه آماری مورد نظر در بخش کیفی را خبرگان در سمت­های مدیریتی منطقه ۵ دانشگاه پیام نور تشکیل دادند که با روش هدفمند تا ۸ نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند و با آن­ها مصاحبه صورت پذیرفت. هم­چنین در بخش کمی جامعه آماری در این پژوهش، شامل کلیه مدیران مراکز و واحدهای دانشگاهی پیام نور منطقه ۵ (استان اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری) که تعداد آن­ها مجموعا ۱۶۸ نفر می­باشد. ابزار گردآوری داده­ها در این پژوهش پرسشنامه محقق ساخته بود که از بخش کیفی استخراج شد و روایی آن به نظرات خبرگان و پایایی با آلفای کرونباخ تایید شد، به­منظور تجزیه و تحلیل داده­ها از نرم افزارهای SPSS و AMOS استفاده گردید. عوامل علی شامل۱۶ شاخص، راهبردها، کنش و واکنش­ها، ۴۸ شاخص و عوامل زمینه­ای نیز ۳۱ شاخص شناسایی شده و سپس برای عوامل مداخله­گر، ۳۵ شاخص و برای پیامدها نیز ۴۷ شاخص در نظر گرفته شده است و نتایج کای اسکوایر بهنجارشده یا نسبی در این پژوهش مدل تحقیق را قابل قبول نشان داده و بیانگر برازش خوب مدل است و گویای این مسئله می­باشد که در میان ابعاد اصلی مدل عوامل علی، زمینه­ای، مداخله­گر، راهبردها و پیامدها می­توانند در ارتقای توان تصمیم گیری مدیران موثر باشند.

کلیدواژه ها

مدیران, راهبردها, خودشیفتگی, دانشگاه پیام نور

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.