اختلالات خوردن در دوره قرنطینه خانگی ناشی از کرونا ویروس ۲۰۱۹ (کووید-۱۹): نامه به سردبیر
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 311
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_RUMS-19-7_009
تاریخ نمایه سازی: 25 دی 1401
چکیده مقاله:
چکیده
از دسامبر سال ۲۰۱۹ شیوع بیماری ویروس کرونا در ووهان چین آغاز شد و به سرعت توجه و نگرانی سازمان بهداشت جهانی را به خود جلب کرد. بیماری کووید-۱۹ یکی از موارد جدید کرونا ویروس است که ارتباط زیادی با کرونا ویروس سارس و سندرم حاد تنفسی خاورمیانه دارد. اما با این تفاوت که سرعت انتقال انسان به انسان ویروس کووید-۱۹ بسیار سریع تر از دو نوع قبلی کرونا ویروس است. به همین علت، دولتها به منظور جلوگیری هرچه بیش تر ویروس کووید-۱۹ محدودیتهای زیادی را تدوین کردند که هدف بیش تر آنها قرنطینه خانگی و حفظ فاصلهگذاری اجتماعی است. این شرایط پیامدهای منفی زیادی برای مردم جهان به همراه داشت، اما یکی از گروههایی که تحت تاثیر قرار گرفتهاند، مبتلایان به اختلالات خوردن هستند. در واقع، قرار گرفتن در خانه به مدت طولانی، عدم دسترسی به درمان و هم چنین اضطراب و استرس همراه با بیماری ناشناخته کرونا ویروس ۲۰۱۹، مشکلات روانشناختی و جسمانی متعددی برای مبتلایان به اختلالات خوردن در پی داشته است. همچنین باتوجه به این که دسترسی به خدمات درمانی در طول همهگیری ویروس کووید-۱۹ کم تر شده، لازم است مسئولان حوزه بهداشت و سلامت به این بیماران توجه بیش تری داشته باشند.
واژهای کلیدی: کرونا ویروس ۲۰۱۹، اختلالات خوردن، همهگیری، کووید-۱۹.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرزین باقری شیخانگفشه
M.A in General Psychology, Department of Psychology, Faculty of Literature and Human Sciences, University of Guilan, Rasht, Iran.
الناز صادقی چوکامی
M.A Student in General Psychology, Faculty of Literature and Humanity Sciences, University of Guilan, Rasht, Iran.
عباسعلی حسین خانزاده
Associate Professor, Department of Psychology, Faculty of Literature and Humanities, University of Guilan, Rasht, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :