فناوری در کلاس های زبان انگلیسی (پلت فرم اسکای روم)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در آموزش، ادبیات، و مترجمی زبان انگلیسی
  • کد COI اختصاصی: RDELTLT02_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 176
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژده درویش

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، رشته آموزش زبان انگلیسی ، دانشگاه علم و هنر یزد؛

چکیده

ویروس همه گیر کرونا بسیار سریع در سراسر جهان گسترش یافت و آسیب زیادی به انسان وارد کرد. این امر باعث ایجاد مسائل شدید بسیاری در زمینه های مختلف در سراسر جهان از جمله اقتصادی، مالی، آموزشی و غیره شده است. سیستم آموزشی از حضوری به آنلاین تغییر یافت. این یک چالش بزرگ بود. کشورهای مختلف راهبردها و روش های متفاوتی را برای آموزش دانش آموزان و فراگیران از طریق مواد متمایز و پلتفرم های آنلاین پیشنهاد کردند. برای مثال پیشنهاد شد از برنامه های آنلاین مانند Google Classroom، Google Meet، Skype، Zoom و بسیاری از ابزارهای فناورانه دیگر برای کمک به ادامه تحصیل زبان آموزان استفاده شود. یکی دیگر از پلتفرم ها ی بومی سازی شده ایرانی اسکای روم است که بسیار مورد استفاده قرار گرفت. مدارس در ایران استفاده از پلتفرم آنلاین که به دلایل و عوامل متعددی تحت تاثیر قرار گرفت، بسیار سخت بود. اگرچه بسیاری از معلمان مدارس مختلف در طول همه گیری از بسترهای آنلاین استفاده کردند، اسکای روم اصلی ترین پلت فرم آنلاین بود. معلمان آنلاین با چالش ها و مشکلات زیادی روبرو شدند و چیزهای جدید زیادی را تجربه کردند. آنها در کلاس های آنلاین به خصوص در بخش ارزیابی و ارزشیابی مشکلات زیادی داشتند. ارزیابی دانش آموزان در کلاس های آنلاین بسیار دشوار بود. این مطالعه در مورد تجربه معلمان با پلت فرم اسکای روم است تا بفهمد آیا معلمان از تدریس آنلاین در طول همه گیری راضی بودند یا خیر. نتایج این مطالعه موردی اطلاعات ارزشمندی را به معلمان و محققین آینده ارائه می دهد زیرا مطالعات کمی در این زمینه وجود دارد.

کلیدواژه ها

آموزش آنلاین زبان آموزان، معلمان، اسکای روم، مشکلات و چالش ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.