تغلیظ و شوری زدایی از آب دریا با استفاده از فرایند تشکیل هیدرات های گازی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی
- کد COI اختصاصی: ICOGPP01_487
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1648
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی ، دانشگاه کشا
دانشیارگروه مهندسی زراعی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
هیدراتهای گازی جامدات کریستالی شکل هستند که شامل مولکولهای گاز احاطه شده با شبکهای از مولکولهای آب بوده و در رژیمهای دمایی پایین یا فشارهای بالا شکل میگیرند. در این حالت مولکولهای آب اطراف مولکولهای گازکریستالیزه میشوند که این گازها شامل هیدروکربنهای سبک از متان تا هپتان، نیتروژن، دی اکسید کربن، سولفید هیدروژن و هیدروژن و.... میباشد. فرایند تشکیل هیدراتهای گازی در صنایع نفتی، صنایع غذایی و جداسازی گازهایگلخانهای و صنایع دیگر کاربرد دارد. در این مطالعه ، توجه ما بر روی کاربرد هیدراتهای گازی در صنعت غذا است که در فرایندهای مختلفی از جمله تغلیظ ، تصفیهی فاضلاب، تولید شکر از ملاس، نمک زدایی آب دریا و ... استفاده می- شود. در طول چند دههی اخیر، توجه ویژهای به این ترکیبات شده است زیرا در مقایسهی با تکنیکهای دیگر، فرایند تشکیل هیدرات گازی مقرون به صرفهتر میباشد. در ارتباط با فرایند تغلیظ با این روش می توان گفت که، ماده ی به دست آمده خواص مشابهی با محصول تغلیط انجمادی دارد که در هر دو فرایند کیفیت محصول بسیار مناسب می باشد. در شیرین سازی آب دریا و تغلیظ با استفاده از فرایند تشکیل هیدرات گازی بهترین گاز ، گاز دی اکسید کربن می باشد چرا که باقی ماندن این گاز درون محصول مضر نیست.کلیدواژه ها
هیدرات های گازی- تغلیظ- شیرین سازی آب دریامقالات مرتبط جدید
- مروری بر عملکرد فرآیند فعال سازی پرسولفات توسط کاتالیزورهای تک اتمی برای حذف آلاینده های آلی
- جایگزینی استفاده از انرژی زمین گرمایی به جای گرمکن موجود در ایستگاه تقلیل فشار گاز با شبیه سازی سه بعدی زمین مبدل
- بررسی حادثه و انفجار مخازن پتروشیمی خارک در اثر فشارهای احتمالی
- فتوکاتالیست ها ابزاری قدرتمند برای تصفیه و بازیابی منابع آبی
- محاسبه تخمین شکنندگی سنگ به وسیله روش های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.