ارایه روش جدید مهندسی معماری پایدار با کمک استفاده از مصالح ساختمانی سنتی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم، مهندسی، تکنولوژی و کسب و کارهای فناورانه
  • کد COI اختصاصی: SETT04_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 210
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فائزه غفاری

شهرداری اراک

چکیده

با توجه به رشد جمعیت و سکونت شهری امروزه ساختمانها بخشی از محیط زیست ما را تشکیل میدهند و بخش زیادی از آلودگی های زیست محیطی را ایجاد می کنند. البته نمیتوانیم ساخت و ساز را متوقف کنیم ولی با تفکر و برنامه ریزی دقیق ، می توان ساختمانهایی ساخت که کمترین تاثیر منفی را بر محیط زیست داشته باشد. استفاده از چوب و خشت و آجر به عنوان مصالح پایدار یکی از ایده های برنامه ریزی و طراحی برای ساخت چنین ساختمانهایی است. بنابراین لازم است ویژگی های معماری پایدار خلاصه وار مورد بررسی قرار گیرد و سپس اطلاعاتی راجع به مصالح پایدار و ویژگی های آن که از جمله می توان به قابل بازیافت بودن ،توجه به منشا مصالح ، ظرفیت حرارتی ، روش تولید ، طول عمر و بوم آورد بودن و ...اشاره کرد و مورد تحلیل و بررسی قرار داد. در این تحقیق سعی بر آن بوده است از مصالح سنتی که ویژگی های معماری پایدار را رعایت کرده از جمله آجر و خشت و چوب مورد تحقیق و تحلیل قرار گیرد تا برای رفع معایب این مصالح و روی آوری مجدد به بهره بری از آنها راهی باشد تا در جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی گامی برداشته شود.

کلیدواژه ها

معماری پایدار ، مصالح ساختمانی ،انرژی ،آجر ،خشت،چوب

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.