استفاده از نفت های دور ریز در تثبیت شن های روان برای کاهش آلودگی محیط زیست
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی
- کد COI اختصاصی: ICOGPP01_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1233
نویسندگان
دانشجوی مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
دانشجوی مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
چکیده
همواره با رشد روز افزون میزان حفاری چاه های نفت و گاز و همچنین بهره برداری بیشتر از منابع نفتی میزان آلودگی های ناشی از این فراینده ها نیز افزایش می یابد. در زمان حفاری یک چاه استفاده از گل های پایه روغنی کهبیشتر شامل گازوئیل و مشتقات نفتی می باشد، می تواند باعث به خطر افتادن محیط زیست و اکوسیستم موجود در منطقه بشود. از طرفی دیگر در طی عملیات های انجام شده روی نفت های تولیدی در واحد های مختلف شرکت هایبهره برداری مقداری نفت زائد جهت سوزاندن وارد گودال آتش می شوند که این سوختن نیز آلودگی هایی وارد محیط می کنند. از طرفی دیگر نیز با توجه به رشد میزان خشک سالی های اخیر در کشور مشکلات زیست محیطی فراوانیبوجود آمده است. از جمله این مشکلات می توان به پدیده گرد و غبار اشاره کرد. در ایران جهت بیابان زدایی از روشهایی همانند کاشت نهال، بادشکن ها، عملیات مالچ پاشی و ... استفاده می شود. در این مقاله سعی شده است که با ترکیب این دو با یکدیگر می توان میزان آلودگی ها و آلاینده های هوا را به طور چشمگیری کاهش داد، که عمده ترینمسئله مورد بررسی ما در اینجا استفاده از آلودگی های نفتی جهت تولید مالچ موجود در بیابان زدایی می باشد. از مزیت های این روش می توان به کاهش چشمگیر آلودگی های نفتی، کاهش گرد و غبار و همچنین کاهش بسیار زیاد هزینه ها در هر دو زمینه اشاره کردکلیدواژه ها
محیط زیست، آلودگی های نفتی، مالچ های نفتی، گرد و غبارمقالات مرتبط جدید
- نقش کلیدی شفافیت اطلاعات و ردیابی در تضمین مسئولیت پذیری و پایداری زنجیره تامین
- توسعه انسانی پایدار با شرکا و ذینفعان سازمان
- مدل سازی عملکرد پایداری محیط زیستی درصنایع نفت و گاز
- شناسایی و اولویت بندی شاخص های پایداری زنجیره تامین پتروشیمی با بهره گیری از تکنیک دیمتل
- شناسایی ابعاد راهبری تحول دیجیتال مسئولیت اجتماعی شرکت های پتروشیمی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.