سال انتشار: 1390
محل انتشار: یازدهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
کد COI مقاله: ABYARI11_196
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 725
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر پذیری راندمان حذف ذرات د رحوضچه های ته نشینی تصفیه آب با تغییرات سرعت باد
چکیده مقاله:
پدیده دو باره معلق سازی در اثر وزش باد در حوضچه های ته نشینی می تواند مسئله ساز بوده و موجب کاهش راندمان تصفیه گردد ، جهت ، سرعت و عمق اختلاط باد از فاکتورهای بسیار موثر در ایجاد این پدیده می باشند. در این پژوهش به دو فاکتور موثر شدت و جهت باد پرداخته شد و بدین منظور ، نسبت به جهت جریان آب ، باد در دو جهت موافق ( در سرعت های m/s و4/5 و 5/5 و 7) و مخالف ( در سرعت های m/s و 2/5 و 3/5 و 5) بررسی شد و تعیین راندمان حذف TSS از خاک تنسیل در غلظت های mg/l 300 و 400 و 500 و اختلاط مخزن به مدت 30-15 دقیقه و به طریق By Pass دبی یکنواخت در ورودی ( از طریق باز و بسته کردن دریچه تعبیه شده در انتها تونل باد) انجام شد. در آزمایشات بدون اثردهی باد راندمان حذف 73% برای غلظت 400 گرم خاک در 1000 لیتر آب به عنوان بهینه انتخاب شده که سایر آزمایشات با اثردهی باد بر روی این غلظت ادامه یافت . نتایج نشان می دهد، در شرایطی که جهت باد مخالف جهت جریان آب و سرعت آن 2/5m/s ، (دمش باد) بود ، راندمان حذف ذرات افزایش یافت ، که این مورد با مشاهدات مراجع دیگر مطابقت داشته است، در صورتیکه جهت باد ، موافق با جهت جریان اب بود ( مکش باد) ، کاهش راندمان بیشتری نسبت به جهت مخالف باد مشاهده شد، که میزان این کاهش در بارهای سطحی بیشتر به مراتب بیش از حالات قبلی بود.
کلیدواژه ها:
ته نشيني ، جهت باد ، سرعت باد ، عمق اختلاط
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/157864/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خضری، سید مصطفی و عرفانی، زینب و واعظی، مهناز و قنادی، الهام،1390،بررسی تاثیر پذیری راندمان حذف ذرات د رحوضچه های ته نشینی تصفیه آب با تغییرات سرعت باد،یازدهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر،کرمان،،،https://civilica.com/doc/157864
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، خضری، سید مصطفی؛ زینب عرفانی و مهناز واعظی و الهام قنادی)
برای بار دوم به بعد: (1390، خضری؛ عرفانی و واعظی و قنادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- برآورد میزان رسوب وارد بر تالاب بندر انزلی و مقایسه و تخمین آن توسط شبكه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیك
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.