بررسی تاثیر حقوق مالکیت فکری در تولید محتوا
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی و ملی مطالعات مدیریت، حسابداری و حقوق
- کد COI اختصاصی: IICMOCONF07_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 556
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اطلاعات دانشگاه تهران، تهران، ایران.
دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا، تهران، ایران
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر حقوق مالکیت فکری در فرآیند تولید محتوا و ارائه راهکارهایی در جهت رفع مشکلات و آسیب های پیش رو و در عین حال تاکید بر اصل دسترسی آزاد به محتوا و منابع اطلاعاتی است. در این مقاله از روش مطالعاتی اسنادی و مراجعه به کتب و نشریات و سایت های علمی مرتبط و همچنین یادداشت برداری و فیش برداری، برای رسیدن به نتیجه تحقیق بهره گرفته شده است. تولید محتوا، به عنوان یک فاکتور مهم و حیاتی در توسعه و پایداری کشور و هم چنین در سیاست ها و برنامه های توسعه دولت، باید مورد توجه و حمایت قرار گیرد. برای حمایت از تولید محتوا و هم چنین رونق و تسهیل در فرایند آن نیاز به رعایت حقوق مالکیت فکری و قوانین مشابه در این زمینه می باشد. هدف تولید محتوا و حقوق مالکیت فکری، دسترسی منابع اطلاعاتی «عمومی-تخصصی» به مخاطب هدف می باشد، در واقع حقوق مالکیت فکری باید با توجه و دقت طوری عمل کند که نه تنها مانع دسترسی محتوا به مخاطبان نشود؛ بلکه در فرآیند تولیدمحتوا به عنوان یک اهرم کمک کننده اقدام کند، به طوری که هم مصرف کننده و هم تولیدکننده منابع اطلاعاتی«محتوا» در این چرخه دچار آسیب نشوند.کلیدواژه ها
حقوق مالکیت فکری، تولید محتوا، دسترسی آزاد، کپی رایتمقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.