بررسی درس عربی در دوره های متوسطه از نظر نحوه تدریس

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: IRCMHS05_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2066
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رومینا شاهین فرد

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش عربی دانشگاه شهید صدوقی کرمانشاه ، ایران .

چکیده

از آنجا که زبان، پدیدهای بسیار پیچیده است، برای آموزش آن، به ویژه آموزش آن به غیراهل زبان سخنگفتن از یک روش واحد بسیار دشوار است؛ بنابراین استفاده از چند نظریه و چند روش اصولی ونظام مند در پیشبرد آموزش زبان، کارساز و مفید است. آموزش و یادگیری زبان عربی به عنوان یک زبان خارجی برای ما ایرانیان، بنا به دلایل دینی، ملی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی وغیره در طول تاریخ مهم بوده است، اما همین روش همواره با بی روشی یا روش های نادرست همراه بوده است. بر این اساس در یادگیری زبان عربی به عنوان یک زبان دوم و غیرمادری، رعایت اصول و روشهای آموزش زبان های خارجی لازم است تا زبان آموز بتواند براساس نیازهای زمان در هر چهار مهارت زبانی توانمند گردد. از طریق چنین مدلی می توان تئوریهای مربوط به هر مکتب فکری یا علوم وابسته به زبان را، مورد ارزیابی قرار داد و عوامل مرتبط در آموزش زبان را به گونه ای غیر متعصبانه تحلیل کرد.

کلیدواژه ها

عربی ؛ تدریس ؛ دانش آموزان ؛ متوسطه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.