تاثیر برنامه ریزی و مدیریت اصولی و علمی مدیران تربیت بدنی بر عملکرد ورزشکار شهرستان راز و جرگلان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: HPMECONF06_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 172
نویسندگان
کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی
چکیده
هدف این تحقیق بررسی تاثیر سبک های رهبری مربیان و اعتماد به مربی با عملکرد ورزشی بازیکنان لیگ برتر فلوربال بود. جامعه آماری این پژوهش را کلیه بازیکنان حاضر در لیگ برتر فلوربال کشور تشکیل می داد و نمونه آماری بصورت تمام شمار بود. از ۱۴۰ پرسشنامه توزیع شده در نهایت تعداد ۱۲۰ پرسشنامه برگشت داده شد و در آنالیز آماری مورد استفاده قرار گرفت. روش برای انجام تحقیق، توصیفی و از نوع پیمایشی بود که به روش میدانی به جمع آوری اطلاعات پرداخته شده است. ابزار اندازه گیری نیز شامل پرسشنامه استاندارد عملکرد ورزشی کوپر و ساتر(۲۰۱۱) ، پرسشامه اعتماد به مربی ژانگ(۲۰۰۴) و پرسشامه رفتار رهبری چلادورای و صالح(۱۹۸۰) بود. برای اطمینان از پایایی پرسشنامه ها، علیرغم استاندارد بودن، از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید که شاخص های هر یک از آنها در حد قابل قبولی بوده(بالاتر از ۷/۰) و این به منزله پایا بودن پرسشنامه این تحقیق می باشد. همچنین روایی آن ها نیز مورد تائید اساتید گرایش مدیریت ورزش قرار گرفت. در بخش تحلیل داده های آماری بدست آمده از آزمون کالموگروف اسمیرنف، همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه استفاده شد. با توجه به یافته های تحقیق مشخص گردید که بین سبک های رهبری و اعتماد با عملکرد ورزشی بازیکنان لیگ برتر فلوربال رابطه معنی داری وجود دارد. در مجموع نتایج تحقیق حاضر در زمینه بررسی رابطه سبک های رهبری با اعتماد به مربی و عملکرد ورزشی بازیکنان فلوربال نشان داد که سبک رهبری آموزش و تمرین سهم قابل ملاحظه ای در افزایش اعتماد و بهبود عملکردورزشی بازیکنان داشته است. برای اینکه ویژگی های رهبر در افراد متبلور گردد نمی توان به زور متوسل شد؛ بلکه می توان با تهیه و تدوین برنامه های آموزشی از طریق برگزاری کارگاه ها به منظور توسعه و پرورش مهارت های رهبری و ارائه امتیازات ویژه به مربیانی که بتوانند این دوره ها را با موفقیت پشت سربگذارند، در اثربخشی مربیان تاثیرگذار بودکلیدواژه ها
سبک رهبری، مربی، اعتماد، عملکرد، ورزشکارانمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.