واکاوی نقش فناوری بلاک چین درنظام آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: ICPCEE14_179
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 315
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا شریفی

دانشجوی کارشناسی آموزش کاروفناوری،دانشگاه فرهنگیان،پردیس شهیدرجایی،قزوین، ایران

سبحان غفاری

دانشجوی کارشناسی آموزش کاروفناوری،دانشگاه فرهنگیان،پردیس شهیدرجایی،قزوین، ایران

مسعود نورپور

دانشجوی کارشناسی آموزش کاروفناوری،دانشگاه فرهنگیان،پردیس شهیدرجایی،قزوین، ایران

چکیده

حوزه آموزش و پرورش در اغلب کشورهای توسعه یافته جهان، مرکز ثقل رشد و شکوفایی شناخته شده است. دلیل این امر تاثیر این سیستم بر آینده ی حوزه های مهم از جمله کارآفرینی، اقتصاد، سیاست، علوم زیستی، پزشکی، کشاورزی، صنعت و تقریبا همه حیطه های دیگر در رشد جوامع است . فناوری بلاکچین در بسیاری از صنایع و حوزه ها در دنیا مورد توجه فزاینده ای است. استفاده از این فناوری به عنوان یک نوآوری نسبتا نوظهور اخیر مورد توجه قرار گرفته است و انتظار می رود، با تاثیر گذاری بر اکثر حوزه ها، برای چند ده ه آینده، رشد اقتصاد جهانی را تحریک کند. لذا پژوهش حاضر که با روش مروری-کتابخانه ای(مطالعات اسنادی)انجام شده است، نقش فناوری بلاکچین را در نظام آموزش و پرورش ؛بویژه در کشورهای در حال گذار ،مورد مطالعه و بررسی قرار داده است. بدین منظور از پایگاه های اطلاعاتی (SID)، G.scholar اسناد جستجو و بررسی شده اند. نتایج بدست آمده نشان داده اند، فناوری بلاک چین میتواند انگیزه یادگیری دانش آموزان را تقویت کند و رفتارها و عملکرد معلمان را تحت تاثیر قرار دهد و مرجعی برای ارزیابی تدریس نیز باشد.بر این اساس دانش آموزان و معلمان، می توانند از این فناوری کاربردهای بالقوه بسیار خوبی را در طراحی آموزش، ضبط رفتارها و تحلیل و همچنین ارزیابی تشریحی بکار گیرند. در عین حال، چالشها و فرصتهایی را برای محققان، توسعه دهندگان و مربیان به ارمغان می آورد.

کلیدواژه ها

بلاک چین، نوآوری، آموزش، نظام آموزش و پرورش.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.