بررسی اثر زمان افزایش جوانه زا با هدف کاهش میزان مصرف جوانه زا با حفظ تعداد کره های گرافیت در چدن نشکن
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES04_436
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1151
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی مواد - مدرس دانشگاه علمی کاربردی فذا
کارشناسی ارشد مهندسی مواد - مدرس دانشگاه علمی کاربردی فذا
کارشناس مهندسی مواد -کارشناس واحد تحقیق و توسعه شرکت فولادین ذوب آمل
کارشناس ارشد مهندسی مواد -کارشناس واحد تحقیق و توسعه شرکت فولادین ذوب
چکیده
تلقیح مناسب چدن های گرافیتی نمی تواند کم اهمیت تلقی گردد چون این مرحله تعیین کننده میکروساختار نهایی و خواص حاصل بوده و بسیاری از مشکلات را به حداقل می رساند. اگر تلقیح به درستی صورت پذیرد تعداد کره های گرافیتی را کنترل نموده کاربیدها را از بین می برد خواص مکانیکی مناسبی را ایجاد می کند قابلیت ماشینکاری را بهبود بخشیده و انقباض ها را کاهش می دهد . با توجه به موارد فوق از طرفی مقدار جوانه زا مصرفی در عملیات تلقیح بسیار تاثیر گذار بوده و از طرفی د رمقیاس های صنعتی رسیدن دستیابی به خواص مطلوب با حداقل مقدار جوانه زای مورد نیاز بسیار حائز اهمیت است. در این مقاله سعی شد تا تاثیر زمان افزایش جوانه زا بر کاهش مقدار جوانه زای مصرفی بررسی شود. در این مسیر تمامی آزمایشات در مقیاس صنعتی و در روند کاری کارخانه فولادین ذوب آمل (فذا) صورت گرفت و نتایج نشان داد که با نزدیک شدن زمان افزایش جوانه زا به زمان انجماد می توان مصرف جوانه زا را از 0.4% به 0.25% رساند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.