مدل بازاریابی شخصی اعضای هیات علمی (موردمطالعه:دانشگاههای استان اردبیل)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: مجله خط مشی گذاری عمومی در مدیریت، دوره: 13، شماره: 46
  • کد COI اختصاصی: JR_IJPA-13-46_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 279
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن شیرپور

دانشجوی دکتری گروه مدیریت آموزشی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران.

صدرالدین ستاری

دانشیار گروه علوم تربیتی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران.

رسول وظیفه

استادیار گروه مدیریت، واحد پارس آبادمغان، دانشگاه آزاد اسلامی، پارس آبادمغان، ایران.

چکیده

زمینه: دانشگاه با هدف ترویج، انتقال دانش و تربیت نیروی انسانی در زمینه های مختلف علم و فنون به آموزش عالی و پژوهش می پردازد. این امر نیازمند هیات علمی توانمند است. لذا برخی از اعضای هیئت علمی درصدد بازاریابی شخصی، برند سازی و سرآمد بودن درسطح منطقه، استان یا کشور می باشند.هدف: هدف تحقیق حاضر، «ارائه مدلی برای بازاریابی شخصی اعضای هیات علمی دانشگاه ها» درقلمرو مکانی استان اردبیل مابین سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ می باشد.روش ها: روش تحقیق ترکیبی از روش های کمی و کیفی بوده. اطلاعات بخش کیفی از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته با ۲۰ نفراز صاحب نظران بازاریابی و اعضای هیئت علمی از دانشگاههای دولتی و آزاد استان اردبیل جمع آوری شده است، و با کدگذاری، ابعاد و مولفه های تحقیق، شناسایی و مدل اولیه تحقیق، طراحی شده است. با استفاده از این مدل و یافته های بخش کیفی، پرسشنامه ای طراحی شد که روائی آن توسط روایی همگرا و پایائی آن توسط آلفای کرونباخ تائید شد. نمونه ۳۷۳ نفر از سایر اعضای هیئت علمی از دانشگاههای دولتی و آزاد استان بود. با استفاده از مدل معادلات ساختاری، ابعاد مدل بازاریابی شخصی اعضای هیئت علمی دانشگاههای اردبیل یافت شد.یافته ها: براساس یافته های حاصل از مدل معادلات ساختاری، مولفه های مهارت های اجرایی  (۰.۸۱۳)، مهارت های علمی  (۰.۸۸۶) و مهارت های نگرشی  (۰.۷۸۳) از مهارت های بازاریابی شخصی اعضای هیئت علمی هستند. همچنین برازش مدل نشان دهنده مطلوبیت مدل تحقیق است.نتیجه گیری: با تکیه بر نتایج این تحقیق می توان گفت اعضای هیات علمی دانشگاه ها برای دستیابی به مهارت های شخصی، نیازمند کسب مهارت های علمی، اجرایی و نگرشی هستند.

کلیدواژه ها

بازاریابی, بازاریابی شخصی, هیئت علمی, دانشگاههای استان اردبیل

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.