اعمال پوشش به روش اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی روی تیتانیم در دو الکترولیت مختلف و بررسی رفتار خوردگی آن
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران
- کد COI اختصاصی: IMES04_321
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2839
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه ت
استاد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه
کارشناس ارشد مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه ت
چکیده
فرایند اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی روی زیر لایه تیتانیمی در دو الکترولیت آبی حاوی 1-آلومیناب سدیم و 2-بوراکس انجام شد. در این میان فرآیند پوشش دهی در الکترولیت حاوی آلومینات سدیم موفقیت انجام شد، اما در الکترولیت حاوی بوراکس پدیده شکست دی الکتریک صورت نپذیرفت و فرایند جرقه زنی (تخلیه) دیده نشد. مورفولوژی و ترکیب شیمیایی پوشش ها به وسیله میکروسکوپ الکترونی روبشی پراش اشعه ایکس مورد بررسی قرار گرفت. همچنین رفتار خوردگی پوشش ها فلز پایه از طریق تست های پلاریزاسیون و طیف نگاری امپدانس الکتروشیمیایی در محلول فیزیولوژیکی رینگر مورد بررسی قرار گرفت. هر دو پوشش از فازهای اکسیدی حاوی تیتانیم تشکیل شده بودند با این تفاوت که در نمونه پوشش داده شده در الکترولیت حاوی آلومینات سدیم TiAl2O5 و در نمونه پوشش داده شده در بوراکس، آناتاز فاز غالب بود. بررسی های خوردگی مشخص کردند که اعمال پوشش با روش اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی باعث افزایش مقا.مت به خوردگی نمونه های پوشش دار نسبت به نمونه تیتانیمی بدون پوشش می شود.کلیدواژه ها
اکسداسیون الکترولیتی پلاسمای ، تیتانیم ، پوشش، لایه اکسیدی، خوردگی، الکترولیتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.