بررسی تاثیر توسعه پایدار بر روی خصوصی سازی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
- کد COI اختصاصی: SETCONG01_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 296
نویسندگان
گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
چکیده
هدف این مقاله بررسی اهداف خصوصی سازی و موانع موجود در مسیر دستیابی به توسعه پایدار می باشد. و اغلب اندیشمندان علم مدیریت از خصوصی سازی به عنوان یکی از راهکارهای تو سعه یاد می کنند. کاهش تصدی گری دولت، گ سترش دامنهی فعالیت بخش خ صو صی و رقابتیتر شدن اقت صاد، از جمله رویکردهای بسیار موثر در تحولات ساختاری ک شورها و در دهه های اخیر بوده ا ست. نتایج حاکی از آن ا ست که برای موفقیت در امر خ صو صی سازی به بازنگری سیا ست های واگذاری و انجام دادن اقدامات و سیعتری در سطح مختلف مدیریتی نیازمندیم که باید در چهارچوب برنامه ای جامع و یکپارچه طراحی و اجرا شوند. تحقق اهداف سند چشم انداز ۰۲ ساله کشور با حضور و مشارکت فراگیر تمام بخش های اقتصادی اعم از دولتی، خصوصی و تعاونی امکان پذیر است. این مهم در سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی نیز به خوبی مشاهده شده است، از آنجایی که اقتصاد کشور ما به شدت دولتی بوده و طی چند دهه اخیر نیز به دلایل مختلف، اقتصاد ایران تحت تاثیر تفکرات و سیاست های مبتنی بر دولت محوری، دولتی تر و انحصاری تر شده است، ابلاغ سیاست های کلی اصل ۴۴ از سوی مقام معظم رهبری به منزله انقلاب اقتصادی جهت رفع این معضل اعلام شده است و می تواند اقتصاد ما را در وضعیت مناسبتری قرار دهد و به سمت مدیریت اقتصاد خصوصی سوق دهد که با تدوین مناسب روش های اجرایی سیاست های کلی اصل ۴۴ این امر امکان پذیر و محقق خواهد شد. برای اجرای موفق سیاست های کلی اصل ۴۴ لازم است در ساختار اقتصادی کشور تغییر به وجود آید و اقتصاد کشور از دولتی بودن به سمت اقتصاد خصوصی حرکت نماید.کلیدواژه ها
خصوصی سازی، سیاست های کلی اصل۴۴، توسعهپایدارمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.