مدل سازی جامع کرنش انقباضی نانوبتن تقویت شده با نانوصفحه های اکسید گرافن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو در علوم، مهندسی و فناوری های نوین
  • کد COI اختصاصی: SETCONG01_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 288
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فائزه واحدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی، ایران

محمدجواد محمودی

عضو هیات علمی، دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی، ایران

معصومه خامه چی

پژوهشیار پسادکتری، دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی، ایران

چکیده

در این مقاله، یک مدل میکرومکانیکی تحلیلی نیمه تجربی جامع به منظور پیشبینی کرنش انقباضی نانوبتن های تقویت شده با نانوصفحه های گرافن ارائه میگردد. این مدل براساس توسعه مدل بازنت که برای پیشبینی کرنش انقباضی بتن های معمولی ارائه شده است، میباشد. مدل پیشنهادی پارامترهای متنوعی شامل نسبت آب به سیمان، نسبت مجموع درشت دانه و ریزدانه به سیمان، نسبت درشت دانه به ریزدانه، نسبت ریزدانه به سیمان، مقاومت فشاری بتن در بیست و هشت روز، دما، شکل و سایز نمونه، رطوبت محیط، سن اولیه بتن، درصد وزنی و نسبت منظر نانوصفحه های اکسید گرافن را پوشش میدهد. در اینجا، از طریق انطباق داده های تجربی با مدل توسعه یافته، چگونگی وابستگی کرنش انقباضی بتن تقویت شده با نانوصفحه های اکسید گرافن به پارامترهای مختلفی شامل سن اولیه بتن، درصد وزنی و نسبت منظر نانوصفحه های اکسید گرافن موجود در نانوبتن مورد تحقیق میگیرد. همانطور که مشاهده میشود، با افزایش سن اولیه بتن کرنش انقباضی نانو بتن کاهش مییابد. همچنین با افزایش درصد وزنی نانوصفحه های اکسید گرافن، کرنش انقباضی بتن تقویت شده با نانوصفحه-های اکسید گرافن افزایش مییابد. در پایان، همه نتایج بدست آمده از مدل توسعه یافته با داده های تجربی مقایسه میگردند و همانطور که مشاهده میشود نتایج ارائه شده در این مقاله، با داده های تجربی در توافق کامل هستند. همچنین نتایج بدست آمده از طریق مدل توسعه یافته با نتایج سایر مدل ها مقایسه میگردند که همانطور که دیده میشود در مقایسه با سایر مدلها، مدل حاضر پیشبینی بهتری از داده های تجربی دارد.

کلیدواژه ها

کرنش انقباضی، نانوصفحه اکسید گرافن، بتن، نسبت اب به سیمان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.